Nicola, emoționată până la lacrimi de fiul cel mare, Andrei, care este stabilit în Anglia de câțiva ani: „Într-o țară străină, dacă nu ai pe nimeni”

Nicola, faimoasă pentru piesele sale celebre, a ajuns la frumoasa vârstă de 54 de ani și este extrem de mândră de cei trei copii ai săi.

30 aug. 2023, 12:45
Nicola, emoționată până la lacrimi de fiul cel mare, Andrei, care este stabilit în Anglia de câțiva ani: „Într-o țară străină, dacă nu ai pe nimeni”
Nicola, emoționată până la lacrimi de fiul cel mare

Nicola, pe numele său real Nicoleta Alexandru, a cucerit România cu piesele sale, iar acum, la vârsta de 54 de ani, se bucură de trei copii care sunt deja pe picioarele lor. Vedeta a vorbit despre familia ei care i-ar fi reproșat că nu a fost suficient de dură cu copiii ei de-a lungul creșterii lor. Un lucru de apreciat este acela că, în timp ce era pe culmile succesului, reușea să fie și mamă.

Citește și: Ce relație are Nicola cu fostul soț, Mihai Alexandru. Au doi copii împreună: „Am avut perioade bune și mai puțin bune”

Aceasta a povestit un eveniment din viața fiului ei cel mare, Andrei, care a trăit o experiență similară cu a mamei lui, doar că el și-a dorit să ajungă în Anglia, nu în SUA. Cu toate astea, el resimte lipsa mamei și ar da orice să o vadă mai des.

„Asta îmi spunea fiul meu cel mare: „Mamă, dacă ar fi după mine, te-aș clona, adică să fiu și pe la el prin Anglia. Că la el nu am ajuns și îmi pare rău că nu am putut să ajung. Am văzut-o pe cea mică doar când a venit el aici. Nu pot spune că s-au acomodat greu acolo, pentru că fiul meu, ca și în cazul meu cu America, și-a dorit dintotdeauna să ajungă în Anglia. Și a ajuns. Mi-a dat un mesaj la un moment dat și mi-a spus: „Mama, eu vreau să plec. Ne-am întâlnit, am vorbit, mi-a explicat ce vrea să facă și i-am spus: „Du-te, mamă, unde vrei și unde simți tu că vrei să locuiești!. Eu știam de la mine”, a povestit Nicola, pentru Viva.

Citește și: Bucurie mare în familia cântăreței Nicola. Fiul cel mic al artistei s-a căsătorit. Cum arată cei doi miri

Vedeta nu a încercat nicio clipă să-și oprească fiul, ba chiar l-a încurajat să plece și să-și urmeze visul. Nicola l-a sfătuit pe acesta să plece de unul singur și mai apoi să o ia și pe iubita lui cu el, dar el nu a vrut să plece fără aleasa inimii, demonstrând cât de loial este.

„Dar el nu a plecat singur și mi-a plăcut asta. Și-a luat consoarta cu el. Eu le-am sugerat să plece el și apoi să o ia și pe ea, după ce se organizează acolo. Iar el a spus: „Fără ea nu plec!. Mi-a plăcut foarte mult acest lucru, că au plecat împreună și că, până la urmă, s-au descurcat. La început a fost greuț. Într-o țară străină, dacă nu ai pe nimeni…

Dar mi-a plăcut ambiția aceasta. Până la urmă, fiecare e liber să trăiască unde îi place. Decât să ai regrete mai târziu că nu ai încercat… Anul trecut am pierdut o prietenă foarte bună. Înainte să i se agraveze situația, mi-a zis: „Nicole, du-te și fă ce îți place! Fă ceea ce te face să te simți cel mai bine, viața e scurtă. Mi-au dat lacrimile. Să auzi lucrurile acestea de la cineva care nu mai avea mult de trăit… Până la urmă, trebuie să faci ceea ce îți place și să fii unde îți place, să te bucuri de viață”, a mai spus Nicola.