Bucurie mare în familia cântăreței Nicola. Fiul cel mic al artistei s-a căsătorit. Cum arată cei doi miri

Bucurie mare în familia cântăreței Nicola. Fiul cel mic al artistei, Jonathan, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Dacă acum două săptămâni aceștia erau căsătoriți la Starea Civilă, iată că în weekend a avut loc și nunta. Artista le-a făcut o surpriză și a cântat la nunta celor doi.

06 iul. 2023, 12:05
Bucurie mare în familia cântăreței Nicola. Fiul cel mic al artistei s-a căsătorit. Cum arată cei doi miri
Fiul cel mic al artistei s-a căsătorit

Bucurie mare în familia cântăreței Nicola. În vârstă de 54 de ani, artista se declară o femeie fericită și împlinită. Băiatul ei cel mic s-a așezat la casa lui, iar anunțul l-a făcut chiar ea, printr-un filmuleț de la nuntă, în care se vede că a și animat atmosfera cu hiturile ei. Dansul tradițional al mirilor a fost chiar pe o melodie a soacrei mari.

Citește și: Cântăreaţa Nicola, incident vestimentar în direct la TV VIDEO

Bucurie mare în familia cântăreței Nicola

Mireasa lui Jonathan a îmbrăcat o rochie albă, cu un imprimeu tradițional, iar pe cap a purtat o coroniță cu flori galbene. Nici fiul Nicolei nu s-a lăsat mai prejos și a fost atent să se asorteze cu aleasa inimii lui, așa că a purtat o ie cu un imprimeu asemănător cu cel de pe rochia soției lui.

Pai normal ca am cantat la nunta lui fii-miu cu draga lui mireasa si am dantuit de ne ustura talpile si ne-am distrat cat am putut. Acum sunt doua Maria Alexandru in familie”, a scris ea pe rețelele sociale.

În timp ce mirii au fost îmbrăcați în costume tradiționale românești, Nicola a purtat o rochie lungă, neagră și vaporoasă. În ziua cea mare, artista le-a făcut mirilor și o urare venită din suflet: „Eu cred că au toate lucrurile de care au nevoie ca să țină și să le reziste această relație. Să le dea Dumnezeu înțeleplciune pentru că celelalte lucruri există!”, a mărturisit Nicola.