Nicolae Bacalbaşa, despre proteste: Dacă ai permis încălcarea legii, ai asigurat dezvoltarea canceroasă a unui proces

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a declarat miercuri că, săptămâna trecută, când a traversat Parcul Izvor flancat de jandarmi, a stat totuşi liniştit în privinţa protestatarilor care l-au admonestat şi huiduit, pentru că printre aceştia ''se aflau şi coloneii în civil care aveau grijă să nu sară calul''. De asemenea, Bacalbaşa aseamănă protestele din Piaţa Victoriei cu o dezvoltare canceroasă.

27 iun. 2018, 11:54
Nicolae Bacalbaşa, despre proteste: Dacă ai permis încălcarea legii, ai asigurat dezvoltarea canceroasă a unui proces

Referindu-se la protestele neautorizate, Bacalbaşa spune că, atunci când permiţi încălcarea legii, „ai asigurat dezvoltarea canceroasă a unui proces fie biologic, fie social”.

„Cred că la ora actuală totuşi… Bine, eu am fost tot timpul liniştit, că ştiam că între ei stăteau şi coloneii în civil care coordonau şi aveau grijă să nu sară calul”, a susţinut Bacalbaşa, la Parlament, înaintea dezbaterii moţiunii de cenzură iniţiate de Opoziţie.

La insistenţele unui jurnalist, care l-a întrebat pe unde va merge miercuri acasă, Bacalbaşa a răspuns: „Vreţi să furnizaţi informaţia? Aveţi ceva cotă parte la pompele funebre? Nu? Credeam că aveţi cotă parte pe la pompele funebre, că mai erau unii pe la reanimare care aveau”.

Deputatul social-democrat Nicolae Bacalbaşa a fost bruscat şi huiduit, miercurea trecută, de protestatarii care se aflau în faţa Palatului Parlamentului.