Nicolae Badea a înscris echipa în Liga 4. „Noi suntem adevăratul Dinamo. Avem sigla şi palmaresul”

ACS FC Dinamo Bucureşti s-a înscris în Liga 4, iar Marius Bacria, administratorul societăţii lui Nicolae Badea, anunţă că acesta este adevăratul Dinamo, iar echipa din Liga 1 este doar un "fake".

28 aug. 2017, 07:38
Nicolae Badea a înscris echipa în Liga 4. „Noi suntem adevăratul Dinamo. Avem sigla şi palmaresul”

ACS FC Dinamo a fost primită în Liga 4, va juca meciurile de acasă pe Stadionul Dinamo, va fi antrenată de Marin Dragnea şi îl are antrenor-coordonator pe Ionel Augustin.

„Sigla şi palmaresul, începând de la înfiinţare, ne aparţin. Noi suntem Dinamo. Marca este protejată internaţional, ca să n-avem discuţii cu contestaţii şi mai ştiu eu ce pe plan intern. Să fie clar: noi suntem FC Dinamo. Ei sunt alt club, altă echipă”, a spunsMarius Bacria pentru ProSport.

Apare o nouă echipă: FC Dinamo! Unde va juca

Dinamo o ia astfel pe urmele celor de la Steaua. După procese care au durat ani, Armata a deposedat clubul lui Gigi Becali de absolut toate legăturile cu brandul Steaua. Echipa din Liga 1 se numeşte FCSB şi are drept siglă o stea în culorile roşu-albastru-galben. CSA Steaua a reînfiinţat echipa de fotbal, s-a înscris în Liga 4 şi va debuta oficial în câteva zile, jucând în celebrul echipament roş-albastru, cu sigla din 1986.