Nicolae Bănicioiu, după ce a aflat că procurorii cer urmărirea sa penală: „Să mi se ridice imunitatea. Nu mai candidez la alegeri”

Numărul doi din ierarhia Pro România şi un apropiat al lui Victor Ponta, deputatul Nicolae Bănicioiu, a transmis marți, pentru Stiripesurse, după ce procurorii au anunțat că vor cere Camerei Deputaților urmărirea sa penală pentru luare de mită și trafic de influență, că dorește să i se ridice cât mai repede imunitate pentru că nu are nimic de ascuns și a precizat că nu va mai candida la alegerile parlamentare.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 13:53
Nicolae Bănicioiu, după ce a aflat că procurorii cer urmărirea sa penală: „Să mi se ridice imunitatea. Nu mai candidez la alegeri”

„Am văzut astăzi cu surprindere comunicatul DNA și vreau să fac următoarele precizări: în primul rând consider acuzațiile vehiculate în presă false și din această cauză doresc să am acces la dosar cât de repede posibil! Sunt pentru a se ridica imunitatea deoarece nu am nimic de ascuns și cred că totuși clarificarea cât mai rapidă a situației, va fi în interesul tuturor.

Inteleg că odată cu începutul campaniei electorale acesta ar fi un subiect care poate ar îngreuna lămurirea lucrurilor și din această cauză am decis că nu voi mai candida! Imi doresc doar aflarea cât mai rapidă a adevărului și sper ca acest demers să nu fie generat de persoane care au ele probleme și probabil ca să scape au inventat fapte. Voi comunica când voi afla mai multe detalii legate dosar!”, a transmis Bănicioiu pentru sursa citată.

Citeşte şi: DNA cere ridicarea imunităţii lui Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii la momentul Colectiv. E acuzat că a luat mită 4 mil. lei


loading...