Nicolae Ceauşescu avea un TIC NERVOS. Făcea asta la toate şedinţele importante

Ies la iveală detalii uimitoare din viaţa lui Nicolae Ceauşescu. Un fost consilier al său a dezvăluit ce tic nervos avea dictatorul. Se pare că făcea acest lucru la fiecare şedinţă importantă! Surprinzător sau nu, este dovada faptului că era exagerat de punctual.

10 nov. 2019, 09:15
Nicolae Ceauşescu avea un TIC NERVOS. Făcea asta la toate şedinţele importante

Petre Gigea, un fost consilier al lui Nicolae Ceauşescu, a dezvăluit ce tic nervos avea dictatorul, scrie spynews.ro. În timpul şedinţelor importante, asemenea celor menţionate anterior, Nicolae Ceauşescu se uita extrem de des la ceas. Acest obicei era considerat de toţi cei din jur un tic nervos.

Citeşte şi Mircea Diaconu atacă ieşirile publice ale lui Klaus Iohannis: „Este plătit ca să se odihnească”

„Din acest birou mare se intra într-o sufragerie, acolo unde familia Ceauşescu, în jurul orei 13.00, lua masa de prânz şi, cum spuneam, apoi el dormea. Stabilea însă pentru după-amiază întâlniri cu demnitari de partid şi de stat şi era de o punctualitate nemţească, adică respecta ora la care te chema. Ca şi la şedinţe, unde era extrem de punctual. Avea un tic nervos, se uita mereu la ceas să vadă ce oră este… Avea un ceas rusesc, obişnuit. Nu purta verighetă, nu ştiu care a fost explicaţia!”, a declarat Petre Gigea, fostul consilier al dictatorului, în urmă cu ceva timp.