Nicolae Ciucă, despre candidatul Coaliției, Cătălin Cîrstoiu: „Domnul doctor nu vrea Primăria Capitalei pentru el, o vrea pentru cetățenii Bucureștiului”

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a vorbit despre candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei, medicul ortoped Cătălin Cîrstoiu. Directorul Spitalului Universitar urmează să intre în cursa pentru șefia Bucureștiului.

20 mart. 2024, 12:40
Nicolae Ciucă, despre candidatul Coaliției, Cătălin Cîrstoiu: „Domnul doctor nu vrea Primăria Capitalei pentru el, o vrea pentru cetățenii Bucureștiului”
Nicolae Ciucă, despre candidatul Coaliției, Cătălin Cîrstoiu: „Domnul doctor nu vrea Primăria Capitalei pentru el, o vrea pentru cetățenii Bucureștiului”

Nicolae Ciucă îl susține cu toate forțele pe medicul Cătălin Cîrstoiu, punându-și toată încrederea în candidatul ales de Coaliție pentru a prelua funcția de Primar General al Capitalei.

Citește și: Sebastian Burduja: PNL și PSD au ales să ofere o soluție comună. Avem o șansă istorică, prin profesorul Cătălin Cîrstoiu

Nicolae Ciucă, despre candidatul Coaliției, Cătălin Cîrstoiu

„Este o mare bucurie după atat de mult timp să ne aflăm astăzi la lansarea candidatului pentru Primăria Municipiului București susținut de PSD și PNL. Activitatea politică este percepută de români ca fiind egoistă. Consider că acest lucru se poate schimba. De când am intrat în Armată și până acum am fost în slujba țării, atunci când țării i-a fost mai greu, când eram într-o perioadă de instabilitate politică și într-o succesiune de crize am considerat că este timp să lăsăm de-o parte tot ce înseamnă orgoliu, confruntare politică între cele două cele mai mari partide și să construim această Coaliție care și-a asumat responsabil trecerea României prin toate aceste situații dificile. Și chiar dacă azi nu am adus fericire, am adus normalitatea ce este așteptată de toți românii. Suntem de aproape 2 ani și jumătate și a funcționat și funcționează în continuare. Decizia noastră a fost ca la alegerile europarlamentare să dăm dovadă de unitate, nu de dezbinare, o listă comună, o echipă puternică cu care să reprezentăm mai bine interesele românilor în cadrul instituțiilor europene.

Am considerat ca este important sa venim cu un candidat comun, iar acela este domnul doctor prof. univ. Catalin Cîrstoiu. Nu am venit cu un om politic. Am venit cu un om care nu a facut nimic decat sa slujeasca oamenii, de dimineata pana seara, cum lucreaza intr-o institutie in care oamenii chiar au nevoie de ajutor, cu un om care nu e interesat de afaceri, interesat de scena si show-ul de la televizor, e interesat sa faca lucruri impreuna cu echipa lui. Nu vorbim de un om, de un candidat impotriva unui alt candidat, vorbim de o chipa care sa se preocupe de problemele cetatenilor. Domnul doctor Cîrstoiu este un medic recunoscut, este decanul facultării de medicina, este managerul spitalului Universitar, are in subordine 3.500 de oameni, trateaza anual aprox. jumatate de milion de pacienti, si ce este mai imp, gestioneaza situatii de criza, ori Bucureștiul e într-o situație de criză și avem nevoie de un om care să gestioneze situațiile de criză.

Tot ceea ce a realizat reprezintă abilități de a conduce o echipă, domnia sa a demonstrat că este în măsură să realizeze, să unifice resursele unei echipe și aici l-aș menționa pe prof. Tiberiu Florescu care se alătură echipei domnului doctor. Vom avea pe cineva care știe să taie, știe să vindece și mai ales știe să repună în funcțiune un întreg organism alături de cineva care știe să realizeze un proiect, știe să-l monitorizeze și are capacitatea să îl ducă până la final. Dincolo de calitățile domnului doctor, de virtuțile echipei sale, discutăm de sprijinul pe care îl are de la cele două partide politice vor asigura tot ceea ce este necesar pentru ca domnul doctor Cîrstoiu să câștige Primăria Capitalei, nu pentru el, nu pentru politicieni, ci pentru cetățenii Bucureștiului.

Avem încredere în responsabilitatea pe care v-ați asumat-o. Vă dorim succes si să ne vedem la Primăria Capitalei”, a declarat Nicolae Ciucă la Palatul Parlamentului.

Citește și: EXCLUSIV Piedone susţine că nu are rival: „Iau voturi de la toată lumea, ca sensul giratoriu! Mi-ar fi plăcut cu doamna Firea. Domnul Cîrstoiu e un simplu manager la un spital cu 14 etaje, atât”