Nicolae Ciucă îl demite pe secretarul general de la TNL după scandalul înjurăturilor

Octavian Oprea, secretar general al TNL, a fost demis din funcție. Totodată a fost eliberat și din funcția de subsecretar de stat de la Autoritatea pentru Digitalizarea României.

20 sept. 2022, 18:48
Nicolae Ciucă îl demite pe secretarul general de la TNL după scandalul înjurăturilor

Octavian Oprea a fost demis din funcţia de secretar general al Tineretului Naţional Liberal (TNL), potrivit unor surse liberale. Decizia a fost luată ca urmare a evenimentelor de la şcoala de vară a TNL în care tineri liberali au proferat injurii la adresa PSD.

Conform surselor citate, Octavian Oprea a fost eliberat şi din funcţia deţinută la Autoritatea pentru Digitalizarea României.

„Urmare a evenimentelor petrecute la Școala de vară a Tineretului Național Liberal, în urma analizarii materialelor video și a discutiilor avute cu mai multe persoane prezente, a fost clarificat modul în care acest incident regretabil s-a produs și s-au stabilit rolurile participanților în respectivul eveniment.

Cu efect imediat, urmează ca Secretarul General, domnul Octavian Oprea, să își prezinte demisia din toate funcțiile deținute.

Tineretul Național Liberal militează pentru respectarea valorilor morale, pentru pluralism politic, toleranță și incluziune, respectă libertatea de exprimare exercitată cu bun simț, iar astfel de incidente regretabile nu reflectă viziunea, misiunea ori programele organizației”, a explicat Mara Mareş

VIDEO halucinant! Scandalul care poate rupe Coaliţia vine de la tineri. O nouă filmare contondentă cu junii liberali înjurând copios PSD

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema „Next Level Leadership” au scandat injurii la adresa colegilor de la guvernare de la PSD la petrecerea de la mare care a urmat dezbaterilor. După apariția imaginilor în spațiul public, liderul TNL, Mara Mareş, și-a cerut scuze în numele organizaţiei „pentru aceste comportamente inacceptabile”. Între timp, noi filmulenţe apar în spaţiul public.

Ciolacu, atac direct la PNL: Bine ar fi, totuşi, să-i bage în şedinţe pe toţi care ies şi clăncănesc aşa, neîntrebaţi şi prosteşte. Dacă nu funcţionează această coaliţie, nu avem ce face, ne întoarcem la votul românilor

Petrecerea de la mare a tineretului PNL din 10 septembrie, la Venus, s-a transformat într-un festival de înjurături la adresa PSD. Noi imagini de la școala de vară a Tineretului Național Liberal, unde viitoare generație de PNL-iști cântă noi sloganuri vulgare împotriva PSD-iștilor cu care se află la guvernare. „Ale, ale, ale / Cine e cu PeSeDe / Să le f***m mamele!”, cântă tinerii din PNL.