Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu CEO-ul OMV Petrom pentru a discuta planul de investiţii al companiei până în 2030

Premierul Nicolae Ciucă a avut o întrevedere luni cu CEO-ul companiei OMV Petrom, Christina Verchere, informează Guvernul, la întîlnire fiind prezent şi Ministrul Energiei Virgil Popescu.

10 ian. 2022, 18:18
Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu CEO-ul OMV Petrom pentru a discuta planul de investiţii al companiei până în 2030

Reprezentanţii OMV Petrom i-au prezentat premierului Ciucă planul de dezvoltare a investiţiilor în România pentru orizontul 2030, în acord cu obiectivul de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră.

„În continuare discuţiile au fost axate asupra priorităţilor guvernamentale privind stimularea investiţiilor în sectorul energetic, cu accent pe încurajarea tranziţiei la energia verde, eficientă şi produsă cu respectare condiţiilor pentru un mediu mai curat. Prim-ministrul a punctat faptul că prioritatea Guvernului este menţinerea unui climat de afaceri stabil şi predictibil, care să încurajeze investiţiile cu efect multiplicator în economie şi să contribuie la asigurarea de noi locuri de muncă”, arată comunicatul de presă al Executivului, potrivit News.ro.

La întâlnire au mai participat, din partea Guvernului, ministrul Energiei Virgil Popescu, şi ministrul Mediului Barna Tanczos, iar din partea companiei OMV Petrom, vicepreşedintele Alexandru Maximescu.

Citeşte şi: Bubuie facturile, iar firmele nu vor să-şi piardă clienţii. Taxă de reziliere ca la telefoane dacă vrei să schimbi furnizorul. S-a decis în ultima zi din 2021!


loading...
Partenerii noștri