Nicolae Dică, după FCSB-Lazio 1-0. „Avem şansa a doua!”

Nicolae Dică a declarat, joi seară, după meciul FCSB - Lazio, scor 1-0, că echipa sa a arătat ca una mare, însă tot italienii sunt favoriţi pentru calificare.

16 feb. 2018, 07:54
Nicolae Dică, după FCSB-Lazio 1-0. „Avem şansa a doua!”

Nicolae Dică a precizat, în conferinţa de presă de la finalul partidei de pe Arena Naţională, că elevii săi s-au ridicat la nivelul celor de la Lazio.

Presa din Italia, REACŢIE INCREDIBILĂ după FCSB – Lazio 1-0. Ce au titrat MARILE ZIARE

„O partidă foarte grea, aşa cum ne aşteptam. Ne-am dorit să ne ridicăm la nivelul celor de la Lazio şi chiar am reuşit asta în unele momente. Consider că am arătat ca o echipă mare, că ne-am creat ocazii şi am înscris, dar cel mai important este că nu am primit gol. Jucătorii au arătat o atitudine bună şi merită felicitaţi. Această victorie înseamnă foarte mult pentru mine şi pentru echipă, dar acum cel mai important este returul. Lazio pleacă cu prima şansă, dar oricât de mică e şansa noastră, vom încerca să profităm la maxim. Mă bucur că am putut gândi şi noi că putem pune probleme unei echipe din Italia”, a spus Dică.

Gigi Becali, ANUNŢ FABULOS după FCSB-LAZIO 1-0

Dică a precizat că returul din Italia va fi mai greu: „Ne dorim ca şi în Italia să facem o partidă la fel de bună, dar cred că va fi mai greu decât azi. Aceasta este cea mai mare victorie a mea din carieră de până acum, dar sper să nu fie şi ultima”.