Nicolae Dică: „Ne păstrăm şansa, este mică, dar vom încerca să dăm totul în retur”. Alibec: „Le-am dat multora peste nas”

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, marţi seară, că FCSB a obţinut un rezultat bun cu Sporting Lisabona şi speră ca în returul de pe Arena Naţională să reuşească accederea în grupele Ligii Campionilor.

15 aug. 2017, 21:32
Nicolae Dică: „Ne păstrăm şansa, este mică, dar vom încerca să dăm totul în retur”. Alibec: „Le-am dat multora peste nas”

„Important e că am reuşit un rezultat bun şi ne păstrăm şansa la retur. Budescu va intra de joi cu echipa, cred că va fi alături de noi la retur. Am avut o discuţie cu Teixeira aseara, mi-a spus că vrea sp joace, mi-a arătat că poate juca 90 de minute i a făcut-o foarte bine. Mi-a arătat că este jucător de caracter, la fel ca toţi băieţii. Pintilii este un jucător foarte important, sper ca în retur să nu se vadă absenţa lui din teren. Ne creem ocazii de a marca, nu am reuşit azi, dar sper să o facem la retur. Plecăm cu un rezultat bun, ne păstrăm şansa, mică, dar vom încerca să dăm totul în retur. În retur aştept să ne calificăm, stadionul să fie plin şi să facem o bucurie cu o calificare în grupele Ligii Campionilor”, a spus Dică.

Alibec: Sporting nu e o echipă de speriat, cu această partidă le-am dat multora peste nas

Atacantul Denis Alibec a declarat, marţi seară, că Sporting Lisabona nu este un advesar „de speriat”, iar FCSB a demonstrat acest lucru în remiza din primul tur al play-off-ului Ligii Campionilor. 

„Ne-am dorit foarte mult să nu piredem aici, puteam să şi marcăm, ne bucurăm că am obţinut un rezultat bun. Sperăm să reuşim la Bucureşti să trecem mai departe. Sporting nu e o echipă de speriat, s-a văzut acest lucru, cu această partidă le-am dat multora peste nas, celor din ţară, care nu credeau în noi. Ne facem de râs dacă ne prezentăm cu acel gazon pe Arena Naţională la retur”, a declarat Alibec la Sport.ro.