Nicolae Dică, prima reacţie după Steaua – Viktoria Plzen 2-2. Ce spune despre CRITICILE lui Gigi Becali

Steaua a remizat, marţi, 2-2 cu Viktoria Plzen pe Arena Naţională şi are şanse mici de calificare pentru play-off-ul Ligii Campionilor. După meci, Gigi Becali l-a criticat pe antrenorul Nicolae Dică.

25 iul. 2017, 19:53
Nicolae Dică, prima reacţie după Steaua – Viktoria Plzen 2-2. Ce spune despre CRITICILE lui Gigi Becali

Nicolae Dica este de parere ca Viktoria Plzen are prima şansă la calificare, dar nici Steaua nu renunţă.

„Stiam ca au atacanti de gabarit, cum joaca. Din pacate, am primit doua goluri foarte usor. Pe final am avut sanse de a marca, dar nu am reusit. Cred ca avem sanse in continuare, avem o echipa valoroasa, trebuie sa mergem mai departe, sa muncim mai mult, sa fim mai agresivi decat am fost in seara aceasta. Plzen are sanse usor mai mari, pentru ca a marcat in deplasare, dar noi vom merge acolo pentru a ne califica. Nu vreau sa comentez ce a spus patronul, eu cred in jucatorii mei si vom incerca sa ne calificam.

Gigi Becali, NERVOS după Steaua – Viktoria Plzen 2-2. PRIMA REACŢIE

Accidentarea lui Budescu pare destul de grava, vom vedea maine sau poimaine. Sper sa isi revina foarte repede si sa intre in joc, pentru ca avem nevoie de el. Avem nevoie de un fundas central, am spus asta. Nu am reusit sa castigam foarte multe dueluri aeriene cu atacantii adversi. Stiam ca vor juca mingi inalte pe atacant, din pacate nu am reusit sa ne descurcam asa cum ne-am fi dorit.

STEAUA – VIKTORIA PLZEN 2-2 în prima manşă din turul III preliminar al LIGII CAMPIONILOR

Am fost refuzati de foarte multi jucatori si nu putem aduce ceva doar la numar. Patronul vrea sa investeasca, vrea sa aduca un fundas, insa nu am gasit inca varianta cea mai buna. Jucatorii pe care i-am dorit ne-au refuzat”, a spus Nicolae Dica.