Nicolae Duduianu a murit. Regele Pian şi Emi Pian, ultimul interviu: Învăţături din puşcărie!

Regele Pian a murit pe 1 decembrie, din cauza unui atac de cord, la Spitalul Penitenciar Mioveni, unde era internat de mai multă vreme din cauza problemelor de sănătate.

02 dec. 2020, 09:43
Nicolae Duduianu a murit. Regele Pian şi Emi Pian, ultimul interviu: Învăţături din puşcărie!

Nicolae Duduianu a murit la doar patru luni de la moartea fiului său Emi Pian şi cu doar patru zile înainte să împlinească vârsta de 60 de ani. Membrii clanului deplâng pe reţelele de socializare moartea liderului său.

Nicolae Duduianu a murit. Ce spunea Regele Pian în ultimul interviu alături de fiul său Emi Pian

În 2019, Pian Senoir a fost condamnat la închisoare pentru că a trecut intenționat cu mașina peste un pieton care traversa regulamentar. Înainte ca nenorocirile să se ţină lanţ de clanul Duduianu, Emi Pian reuşise să stea de vorbă cu tatăl său, cel mai probabil într-o permisie a acestuia din închisoare.

Discuția dintre cei doi interlopi a fost transmisă LIVE pe Facebook, în inima nopții, la începutul lunii aprilie 2020, iar, la un moment dat, la această discuție au asistat, în direct, aproximativ 4000 de oameni.

Ce spunea Regele Pian despre „Legea Junglei”. Cum erau interlopii pe vremuri

„Erau ciumegi pe timpul ăla, lumea, pentru că nu era cum e acuma. Nu are rost să mă laud în fața la oameni. Eu, bătaie unu la unu n-am luat în viața mea. Eu am luat bătaie numai când săreau 5-6 pe mine. Dar ăla care era în fața mea nu mai scăpa.

Mie nu mi-a fost frică de nimeni în lume și am fost de unul singur. Adevărul! Să moară copiii mei de am avut nicio gașcă în viața mea, decât de unul singur peste tot.

Am avut foarte multe bătăi și eu n-am luat bătaie de la nimeni. Eu nu am luat bătaie unu la unu de când sunt. Pentru că eu m-am născut și mi-am profesionat pumnu meu. În momentul în care nu mai puteaam să mai duc, apucam altceva. Apucam un cuțit, ceva .. Și-așa, câți a sărit pe mine, să am bine eu și sănătate, și .. nu m-a durut nici în pantofi. (..) Bătăi … Bătăi am făcut, că atuncea nu ieșea nimeni din țară, și tot ce exista șmecher era pă la pușcărie. Și atunci, căutai pă toate căile să-și vezi dă treaba ta, să poți să te liberezi. Da dacă nu puteai, n-aveai încotro, am avut 280 de rapoarte. Și am făcut 5 ani în termen.”, spunea tatăl lui Emi Pian.

„I-am rupt mâna. Mi-a părut rău, Dumnezeu să-l ierte.”

”Cu Topcanezu, Dumnezeu să-l ierte, a venit și a vrut să arate șmecherie între oameni. Nu m-a interesat pe mine treaba asta. Eram eu, Nicu Bătășanu și Boacă. Și Nicu Bătășanu prăjea niște ouă. Și eu mă uitam la el, așa, că eram peste 300 de șmecheri într-o curte. (…) Și atunci, Dumnezeu să-l ierte pe Topcanezu, a fugit. L-am luat, băi, de ce fugi? Și el zis dai în mine. Cum să dau în tine, băi Topcanezule.

Dar nu te mai lua de oameni, te rog eu frumos. A mai trecut o zi, a început să facă mai multe. Și pe urmă m-am certat cu el. S-a izolat. Mi-a părut rău că s-a izolat. M-am dus după el, i-am zis ieși mă, fratele meu, afară, că n-am nimic cu tine în viața mea, dar nu mai căuta să bați oamenii degeaba.

M-am dus peste el în cameră, s-a urcat la patul 3 (…) și i-a pus capul aicea lui Vijelie, Topcanezu, și i-a făcut o rană atât, aici. Și atunci m-am supărat și i-am zis, ia treci, mă. Și .. probabil că s-a agățat de mine, i-am rupt mâna de aici. S-a rupt mâna lui. Mi-a părut rău, Dumnezeu să-l ierte.”, a spus interlopul.

Citeşte şi: A murit Pian Senior! Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, a făcut infarct la patru luni de la moartea interlopului!
 


loading...