A murit Pian Senior! Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, a făcut infarct la patru luni de la moartea interlopului!

Clanul Duduianu este din nou în doliu, după ce liderul lor, Nicolae Duduianu, s-a stins din viaţă chiar de 1 decembrie, la 60 de ani. Anunţul cutremurător a fost făcut de rudele sale pe contul de Facebook.

02 dec. 2020, 08:40
A murit Pian Senior! Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, a făcut infarct la patru luni de la moartea interlopului!

Pian Senior a murit, marți noapte, în Spitalul Penitenciarului Mioveni, ca urmare a unui atac de cord, spun surse pentru gândul.ro. Bărbatul s-a stins din viaţă la doar patru luni după pierderea fiului său. Se pare că acesta a suferit foarte mult după ce fiul său a murit în această vară după o răfuială cu membrii unui alt clan: „Durerea de tată a fost foarte puternică. Pian Senior a murit!”, se arată într-unul dintre mesajele publicate pe contul de Facebook.

Şeful clanului Duduianu a murit: Nu a putut să supravieţuiască! Pian Senior a murit! Durerea a fost prea mare!

„Durerea de tată a fost foarte puternică după pierderea lui Pian Junior încât n-a putut supraviețui! Pian senior a murit ! Bunul Dumnezeu să-l odihnească! În anul 1982 am stat două săptămâni în casa lui din Prahova / Eram urmărit general de poliție! Tata Netinav era prieten bun cu fratele lui Pian / Ţeicu ( tata lui Netinav care purta numele lui tatăl meu!)”, se arată în postarea lui Miclescu Berliant.

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace unchiule #TheKingPian# 😭😭”, se mai arată într-unul din mesaje, postat de Verdes Ionut.

Pian Senior a murit la doar patru luni după moartea fiului său

Cine este de fapt Nicolae Duduianu. A pus bazele grupării clanulului Duduienilor

Nicolae Duduianu, zis ”Pian”, este tatăl lui ”Emi Pian”. Frații Ion și Nicolae Duduianu din Sintești, Ialomița, au pus bazele clanulului Duduienilor la sfârșitul anilor 80. În 2019, Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, a fost condamnat la închisoare pentru că a trecut intenționat cu mașina peste un pieton care traversa regulamentar.

În aceeaşi zi în care Emi Pian a fost declarat mort, mai multe ştiri din spaţiul public arătau că a decedat şi tatăl său în aceeaşi zi, informaţiile au fost însă infirmate la momentul acela.

De altfel, în urma unui stop cardio-respirator murea în octombrie 2018 şi Ion Duduianu, fratele lui Nicolae Duduianu şi unchiul lui Emi Pian.

Ion, zis Segher, era încarcerat la Penitenciarul Găeşti, la care fusese transferat după ce trecuse prima oară pe la Penitenciarul Jilava-București.

Citeşte şi: Niculae Duduianu nu poate fi eliberat condiţionat. Tatăl lui Emi Pian este grav bolnav