Nicolae Guţă a vrut să se SINUCIDĂ. Mărturisre CUTREMURĂTOARE făcută de MANELIST

Nicolae Guță a dezvăluit că a vrut să își pună capăt zilelor din cauza unei poveşte de dragoste!

14 mart. 2019, 08:40
Nicolae Guţă a vrut să se SINUCIDĂ. Mărturisre CUTREMURĂTOARE făcută de MANELIST

Nicolae Guță este un artist cunoscut în toată țara, dar puțină lume știe că, în urmă cu mai mulți ani, a avut o tentativă de sinucidere. Totul din cauza unei povești de dragoste care nu s-a încheiat deloc bine pentru el.

Cum e Nicolae Guţă la pat. Amanta manelistului face dezvăluiri INTIME

„Eu am știut pas cu pas unde se ajunge. Am vrut, dar am renunțat. De multe ori plângeam și îmi spuneam: „Fraiere, încă nu e timpul!”. Nici ei nu i-a fost bine, am înțeles că s-a otrăvit, a vrut să moară, a luat pastile… Dar nu pentru mine, pentru iubirile ei. Ea s-a îndrăgostit imediat, dar nu i-a fost bine și nici nu cred că-i va fi pentru că este un om foarte dificil. Ana este o femeie extraordinată și bilibilantă”, a declarat Nicolae Guță.

ŞOC ÎN LUMEA MANELELOR. Incredibil cu cine l-a înşelat Cristina pe Nicolae Guţă FOTO

După ce s-a cuplat cu Cristina, manelistul se lăuda în 2016 că a slăbit 30 de kilograme: „Am avut 104 kilograme și probabil că din cauza supărărilor și viața mea din trecut în neregulă mi-a găsit remediul și alinarea în arta culinară. Știu să fac mâncare și mi-am administrat cam 104 kilograme. Cu așa femeie frumoasă, manierată am slăbit. Mi-aș dori să mănânc ce mănâncă ea și cum mănâncă ea. Deocamdată rezultatul este pe drumul cel bun și aș vrea să îi mulțumesc Cristinei. Când ne-am cunoscut, aveam 104 kilograme și mâncam ca un porc”.