Nicolae Guță are 12 copii, dar vrea să fie din nou tată! Manelistul spune de ce a ales să se retragă din lumina reflectoarelor

La 55 de ani, Nicolae Guță este tatăl a 12 copii și spune că se gândește să devină din nou părinte și chiar să adopte două fetițe. Deși a ales să stea departe de lumina reflectoarelor, manelistul este chemat în continuare să cânte la foarte multe evenimente.

22 feb. 2023, 09:58
Nicolae Guță are 12 copii, dar vrea să fie din nou tată! Manelistul spune de ce a ales să se retragă din lumina reflectoarelor

Nicolae Guță, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din țara noastră, a vorbit recent despre viața sa de familie, dar și despre planurile sale de viitor.

Celebrul manelist a dat un interviu pentru spynews.ro și a mărturisit că vrea să își mărească familia. Nicolae Guță are acum 12 copii, după ce anul trecut soția lui, Cristina, i-a mai dăruit un moștenitor.

Citiți și: Momente de cumpănă pentru Sorina Guță, prima soție a lui Nicolae Guță. A fost operată de urgență. Ce a pățit cântăreața

Nicolae Guță este căsătorit doar civil cu femeia care i-a dăruit doi copii, însă dorește să se căsătorească și religios.

Nicolae Guță și soția sa vor să adopte două fetițe: „Vrem să avem setul complet!”

„Îi mulțumesc Cristinei că mi-a dăruit doi copii: Eden și Selin, lucrurile s-au liniștit. Cristina îmi poartă numele, dar dacă te gândești la vreo petrecere cu fast, probabil că va veni și acest lucru, doar că la momentul potrivit, la locul și la momentul potrivit. Noi suntem căsătoriți civil. Eu nu zic nu la cununia religioasă, dar la momentul potrivit. Trebuie să terminăm căsuța, sunt mai multe lucruri care trebuie puse la punct și în ordine în același timp.

Sunt foarte neastâmpărați, dar sunt atât de drăguți. Îi iubesc, parcă pur și simplu acum e prima dată când am copii, e un sentiment atât de puternic în sufletul meu. Totuși am o vârstă, sunt trecut prin viață, nu mă așteptam să am atât de multă răbdare și să-i iubesc atât de mult. Pentru mine înseamnă totul copiii aceștia. Pe toți îi iubesc, dar față de ei am ceva aparte pentru că ei sunt mai micuți și foarte dulci în același timp”, a spus Nicolae Guță, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Manelistul spune că își mai dorește să mai aibă încă un copil cu Cristina și speră ca Dumnezeu să le ofere și o fetiță.

„Eu mi-aș mai dori să mai am cu Cristina încă un copil, poate va îngădui Domnul să avem și o fată. Eu iubesc copii, acesta e adevărul, îi admir și îmi e drag și de copiii care nu sunt ai mei, am o slăbiciune la copii eu, mi-am dorit mulți frați și am o slăbiciune pentru copii. Am ceva aparte pentru copii, să-i văd crescând, cel puțin pe cei mici când îi văd plâng și râd, plâng și râd. Sunt momente foarte emoționante”, mai zice el.

Dacă va fi tot băiețel, Nicolae Guță spune că este hotărât să adopte două fetițe.

„Dacă nu va fi fetiță am spus că voi merge cu Cristina și voi înfia încă două fete, vrem să avem setul complet. Vrem să avem cinci copii, vrem să avem familia mare, eu tot timpul mi-am dorit 10-12-15 frați pentru că știi care e cea mai mare durere în viața unui om?! E atunci când vrei să te bucuri cu adevărat și vrei ca cineva să fie cu sufletul lângă tine și nu are cine. Când l-am pierdut pe frățiorul meu atunci am înțeles acest lucru. Când ai bani și ai un oarecare statut, poți să-ți faci pentru o seară mulți ”frați”, că toată lumea vrea să câștige ceva de la tine, așa este lumea, dar cu adevărat când cineva se bucură pentru tine e fratele tău de sânge. Pentru că mi-aș fi dorit foarte mulți frați, Dumnezeu mi-a îngăduit să am foarte mulți copii”, a mai zis el.

Nicolae Guță, un tată protector pentru copiii săi

Din cei 12 copii pe care îi are, doar 8 au fost recunoscuți de către Nicolae Guță. Artistul spune că este mândru de faptul că între frați există o relație bună și mărturisește că a avut grijă ca niciunul să nu ducă lipsă de nimic și s-a implicat în viața lor atât cât i-a fost permis.

”Mă mândesc cu relația fraților între ei, a copiilor mei. Văd cu ochii mei și se vede de la distanță că între ei e o oarecare apropiere sufletească. Am avut de grijă, atât cât mi s-a permis și cât se poate, să mă implic în viața fiecăruia dintre ei și într-un mod pozitiv am căutat să le pun palma în spate și să-i împing ușor pe cei mai mari spre un viitor bazat pe corectitudine, bazat pe lucruri care să nu aducă rău familiei, lucruri care să le facă bine în viață, asta mi-am dorit mereu, nici stropii de ploaie să nu ajungă deasupra copiilor mei.

La ora actuală am copii care au devenit părinți, avem nepoți. Eu mi-aș dori să stau cu toți într-o casă dacă aș putea, aș sta și acum cu ei, cu toți”, mai spune el.

Celebrul manelist explică de ce s-a retras din lumina reflectoarelor

De câțiva ani, Nicolae Guță a renunțat să mai apară pe micile ecrane și a preferat să fie cât mai discret cu aparițiile sale publice. În tot acest timp, artistul s-a ocupat de carieră și familie.

”Am decis pentru o perioadă să nu mai apar cel puțin public sau pe vreun canal de televiziune pentru că am considerat că e binemeritată o pauză, apoi dat fiind faptul că am fost în mijlocul controverselor cu sau fără voia mea, mai mult fără voia mea, pentru că nu mi-am dorit eu niciodată să-mi fac nicio firmă pe spatele cuiva, am consider că e de ajuns pentru mine. Am un frățior pe care îl iubesc și în respect, iar el la fiecare apariție de-a mea controversată chiar s-a necăjit și mi-a zis că mă roagă din suflet să mă liniștesc, să-mi văd de treaba că e și o vorbă: o bâtă la un car de oameni ajunge. Ca să nu-l mai supăr, dat fiind faptul că pierdut un frățior și îl mai am doar pe el, am zis că dacă îl supăr pe fratele meu în continuare nu e bine pentru mine.

Totodată, pentru liniștea mea personală, pentru liniștea familiei, liniștea copiilor, cred că a fost o decizie deșteaptă din partea mea. O să mai apar la TV, dar în alte contexte și alte iposteze”, a spus Nicolae Guță.

Citiți și: Nicolae Guţă este de nerecunoscut. Trecerea anilor și-a pus amprenta pe chipul manelistului