Nicolae Guţă este de nerecunoscut. Trecerea anilor și-a pus amprenta pe chipul manelistului

Nicolae Guţă este de nerecunoscut. Este unul dintre cei mai vechi manelişti din showbiz şi se bucură de un public numeros care îl apreciază şi îi ascultă piesele. În ultima vreme, a renunţat să mai cânte manele şi s-a axat pe muzica bisericească.

12 oct. 2022, 08:35
Nicolae Guţă este de nerecunoscut. Trecerea anilor și-a pus amprenta pe chipul manelistului
Nicolae Guţă este de nerecunoscut

Nicolae Guţă este de nerecunoscut. Sunt puțini cei care știu că manelistul s-a pocăit și și-a schimbat radical viața, a făcut tot posibilul să dea uitării toate scandalurile de proporții în care a fost implicat de-a lungul timpului.

Acum, Nicolae Guță își trăiește viața departe de ochii curioșilor, alături de familie și de prietenii apropiați.

Nicolae Guţă este de nerecunoscut

Se pare că trecerea anilor și-a pus profund amprenta pe chipul lui Nicolae Guţă. Ridurile și imperfecțiunile și-au făcut loc pe fața lui și se vede clar că și pielea este mai lăsată, potrivit imaginilor postate într-un clip video pe TikTok pentru a face anunțul unui eveniment pe care-l va onora anul viitor, în 2023.

@marynela________veronica♬ sunet original – Marynela Mary

Manelistul a mai avut parte de o serie drastică de transformări. În urmă cu ceva timp slăbise drastic, iar apoi a luat zeci de kilograme în plus.

Multă lume este de părere că arată mult mai în vârstă faţă de anii pe care îi are, 54 la număr. Însă, pentru el contează că încă mai poate să aline inimile celor care-l iubesc și să le cânte așa cum a făcut o viață întreagă.

Citeşte şi: Nicolae Guţă refuză să o ajute financiar pe Sorina. Prima reacţie a manelistului după ce a aflat de boala fostei sale mari iubiri: „A fost cu bărbaţi pe ascuns”

Nicolae Guță, nevoit să amâne botezul celui de al 12-lea copil

Botezul mezinului lui Nicolae Guță a fost amânat pentru anul viitor. Nicolae Guță este, conform spuselor sale, un bărbat fericit, fiind tată pentru 12 copii. Cel mai mic dintre aceștia a venit pe lume chiar anul acesta și ar fi trebuit să fie botezat până la finalul anului, dar din anumite motive, fericitul eveniment a fost amânat pentru 2023.

Fanii artistului au fost curioși să afle care este motivul pentru care creștinarea a fost amânată, iar acesta nu a ezitat să raspundă, conform wowbiz.ro. Una dintre cauze a fost că organizarea unui astfel de eveniment necesită timp, timp pe care manelistul nu îl are acum.

Nu am avut timpul necesar, am tot fost ocupat cu evenimentele, o să lăsăm pentru la anul. Eu cam tot timpul sunt în vacanță, că tot plecat sunt… Cristina ni poate să plece, este legată de băieți, trebuie să aibă grijă de ei”, a declarat Nicolae Guţă.