Nicolae Guţă are probleme de sănătate. A făcut deja un infarct

Scandalul in care a fost implicat in ultimele saptamani nu ii face deloc bine lui Nicolae Guta. Manelistul poate suferi oricand un infarct, iar medicii l-au sfatuit anul trecut sa slabeasca cel putin zece kilograme daca nu vrea sa moara.

RomaniaTV.net
07 nov. 2014, 09:47
Nicolae Guţă are probleme de sănătate. A făcut deja un infarct

In anul 2005, Nicolae Guta a fost la un pas de moarte, dupa ce a suferit un infarct. Pe atunci, manelistul a scapat ca prin urechile acului, iar specialistii i-au pus o multime de interdictii, explicandu-i ca, in cazul unui nou infarct, nu ar avea nicio sansa sa supravietuiasca. In 2013, Guta a fost din nou la un control medical, iar medicii i-au dat o veste de-a dreptul socanta:

„I s-a spus ca este supraponderal si ca trebuie sa scape urgent de cel putin zece kilograme pentru ca are inima infasurata in grasime si ca ar putea muri oricand. De asemenea, i s-a interzis sa manance grasimi, pentru ca si colesterolul este dat peste cap. De altfel, ficatul este marit de patru ori si ar putea oricand sa faca diverse complicatii”, a declarat un apropiat pentru www.cancan.ro.