Nicolae Guţă este în stare de şoc. Un milionar celebru a vrut să îi fure iubita FOTO

În urmă cu câteva săptămâni, o veste bombă fulgera lumea showbiz-ului miorotic: Nicolae Guță s-a despărțit de Cristina, blondina cu care se iubea. Evident, cei doi au reușit să se împace, dar, până atunci, un milionar celebru a "atentat" la logodnica manelistului.

08 iul. 2016, 10:30

O sursă extrem de bine apropiată din apropierea lui Nick Rădoi a făcut o confesiune uluitoare, scrie spynews.ro. Mai exact, în perioada în care Nicolae Guță era în Spania, iar Cristina a anunțat că a renunțat la relația cu manelistul, motivul pentru care s-a petrecut acest lucru a fost, de fapt, legat de tatonările dintre blondină și milionarul american.

Citeşte şi Vedete la mare. Cum se distzrează Gigi Becali, Nicolae Guţă, Remus Truică şi Andreea Esca VIDEO

Cei doi s-au cunoscut pe conturile de socializare și, timp de câteva zile bune, au tot vorbit între ei, iar atunci, brusc s-a și produs ruptura. Mai mult decât atât, se pare că lucrurile avansaseră destul de mult între ei, îndeajuns încât el să o invite în Statele Unite ale Americii pentru a se cunoaște mai bine.

Cu toate acestea, toate discuțiile cu pricina s-au întrerupt brusc după ce Nicolae Guță s-a întors în România și, după insistențe și rugăminți, cei doi s-au împăcat, iar „afacerea” pe care Cristina o avea cu Nick Rădoi a picat.