Nicolae Guță, nevoit să amâne botezul celui de al 12-lea copil. „O să lăsăm pentru la anul”

Manelistul a vorbit despre motivul din cauza căruia nu își poate boteza încă al 12-lea copil. Evenimentul va fi amânat pentru anul viitor.

07 sept. 2022, 13:50
Nicolae Guță, nevoit să amâne botezul celui de al 12-lea copil. „O să lăsăm pentru la anul”

Botezul mezinului lui Nicolae Guță a fost amânat pentru anul viitor. Nicolae Guță este, conform spuselor sale, un bărbat fericit, fiind tată pentru 12 copii. Cel mai mic dintre aceștia a venit pe lume chiar anul acesta și ar fi trebuit să fie botezat până la finalul anului, dar din anumite motive, fericitul eveniment a fost amânat pentru 2023. Fanii artistului au fost curioși să afle care este motivul pentru care creștinarea a fost amânată, iar acesta nu a ezitat să raspundă, conform wowbiz.ro. Una dintre cauze a fost că organizarea unui astfel de eveniment necesită timp, timp pe care manelistul nu îl are acum.

„Nu am avut timpul necesar, am tot fost ocupat cu evenimentele, o să lăsăm pentru la anul. Eu cam tot timpul sunt în vacanță, că tot plecat sunt… Cristina ni poate să plece, este legată de băieți, trebuie să aibă grijă de ei”, a declarat Nicolae Guţă.

Citește și: Nicolae Guţă îl spulberă pe Cristi Borcea. Manelistul a devenit tată a 12-a oară! Cine e femeia care i-a mai oferit un copil

Nicolae Guță are probleme cu banii

Cântărețul a început construcția unei vile de fițe, dar spune că, deocamdată, lucrările au fost blocate, pentru că situația financiară nu este foarte bună, trecând printr-o perioadă mai grea din acest punct de vedere. Nicolae Guță a mai spus că: „O lăsăm așa, mai ușor, pentru că este mai greu cu bănuții acum pentru toată lumea. Într-un an ceva, în altul ceva, și asta este. e mai greu acum, este o perioadă grea pentru toată lumea, s-au scumpit toate materialele, s-a scumpit mâna de lucru, nu prea mai ai cu cine să lucrezi, nu mai este așa cum era. Bine, de mine depinde viața atâtor familii și Cristina m-a înțeles și îi mulțumesc, facem așa cum putem”.

Citește și: Tzancă Uraganu îl demolează pe Nicolae Guţă pentru că o lasă pe Sorina să moară! „I-ai luat toţi banii atâţia ani de zile! Măcar acuma să faci şi tu un gest şi să nu o laşi să moară!”