Tzancă Uraganu îl demolează pe Nicolae Guţă pentru că o lasă pe Sorina să moară! „I-ai luat toţi banii atâţia ani de zile! Măcar acuma să faci şi tu un gest şi să nu o laşi să moară!”

Sorina, fosta mare iubire a lui Nicolae Guţă şi interpreta hitului "Aş renunţa", ar urma să fie supusă unui transplant de rinichi în Turcia, o intervenţie costisitoare care i-ar putea salva viaţa. Tzancă Uraganu îl acuză pe Guţă că nu vrea s-o ajute pe cea care i-a fost parteneră de viaţă şi de scenă, cu toate că ştie despre chinul pe care-l îndură.

04 iun. 2022, 09:51
Tzancă Uraganu îl demolează pe Nicolae Guţă pentru că o lasă pe Sorina să moară! „I-ai luat toţi banii atâţia ani de zile! Măcar acuma să faci şi tu un gest şi să nu o laşi să moară!”

Tzancă Uraganu a făcut publice noi detalii despre starea de sănătate a Sorinei, fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă. Femeia are nevoie urgent de suma de 10.000 de euro, pentru a putea fi operată în Turcia:

„Sorina, care după cum știe bine toată lumea, trece printr-o stare foarte gravă, cred că ar trebui să îi dăm cu toții o mână de ajutor, de la lăutari până la cei care ați fost bucurați de prezența ei la petreceri. Cu toții, țigani, români, fiecare om are și el problemele lui, ale lui, vedeți și voi cum stă treaba.

Cred că ar trebui să încercăm să o ajutăm să ajungă în Turcia, să facă o operație. Eu chiar am fost sunat personal de Sorina și de la ea am aflat cum este, în ce stare este.”, a mărturisit Tzancă Uraganu, într-o intervenţie live pe Facebook, potrivit Wowbiz.

Citeşte şi: Sorina, marea iubire a lui Nicolae Guţă, în stare gravă. Tzancă Uraganu, apel disperat: „Se zbate între viaţă şi moarte”

Deşi Sorina e în stare gravă la spital, Guţă n-ar vrea să audă de ea. Tzancă Uraganu: „El ar trebui să sară primul”

Tzancă Uraganu susţine că Nicolae Guţă ştie că Sorina, fosta sa parteneră, se află în stare critică, însă nu a vrut să o ajute.

„Acum câteva zile am vorbit cu ea în legătură cu Guță. El ar trebui să sară primul, pentru că în afară că ai stat atâția ani, nu știu să îți fi făcut ceva rău. Sorina a spus că tu ai cam luat toți banii pe care i-ai făcut cu ea în anii ăia, domnule Guță. Cam toată lumea a spus, ar trebui să faci și tu un gest, ai luat bani de pe urma ei, măcar din banii ăia, ajut-o pe femeia asta să nu moară, mi-a spus ea personal, am vorbit cu ea acum câteva zile.

E vorba despre vreo 10 mii de euro, pun și eu cât pot, să pună, frate, toată lumea, să pună domnul Guță, care a profitat de pe urma ei atâția ani, pune mâna și salveaz-o, că ai stat cu ea! Intervin eu, care nu am nicio treabă, sunt dispus să ajut, mai ales că a apelat la mine. Te faci că plouă, nu vreau să vorbesc mai multe acum.”, a adăugat Tzancă Uraganu, în mediul online.

Citeşte şi: Ce boală are, de fapt, Sorina, marea iubire a lui Nicolae Guţă. Imagini şocante cu fosta manelistă