Nicolae Guţă o terorizează pe Beyonce de România să-şi retragă plângerea împotriva Narcisei

Dupa bataia incasata de la Narcisa, Beyonce de Romania trebuie sa faca acum fata si amenintarilor fostului ei iubit, Nicolae Guta. Manelistul este dispus la orice pentru ca Madalina sa isi retraga plangerea impotriva rivalei sale de moarte.

28 oct. 2014, 09:10

Necazurile se tin lant de Madalina, mama celui de-al zecelea copil al lui Nicolae Guta, scrie cancan.ro. Saptamana trecuta, blondina a fost batuta cu bestialitate de vesnica ei rivala, Narcisa, si ea fosta iubita de-ale manelistului.

Citeşte şi Narcisa Guţă a acţionat ca-n filme! Uite cu ce arsenal s-a dus să o pună la punct pe Beyonce

In prezent, Narcisa se afla incarcerata, dupa ce a primit mandat de arestare de 29 de zile. Disperat, Nicolae Guta este trup si suflet alaturi de vesnica lui iubita, careia ii gaseste fel de fel de scuze pentru gestul sau.

Manelistul a dat declaratii la Politie in favoarea Narcisei, iar acum face presiuni asupra Madalinei pentru a o convinge sa isi retraga plangerea care o poate infunda pe Narcisa. 

Citeşte şi Soţia manelistului Nicolae Guţă a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

„Incearca sa o convinga pe Madalina prin toate mijloacele sa isi retraga plangerea. Intai i-a oferit bani, insa a vazut ca fata nu cedeaza. Mai apoi a inceput sa o ameninte pe Beyonce de Romania, spunandu-i ca va face in asa fel incat sa nu mai cante nicaieri, niciodata. Ba, mai mult, Guta i-a spus sa se pregateasca sa locuiasca vila din Popesti Leordeni, daca nu isi retrage plangerea. Insa, Madalina nu este dispusa sa faca acest lucru si este hotarata sa mearga mai departe in ciuda tututor amenintarilor pe care le primeste, atat din partea lui Nicolae, cat si a fiilor Narcisei”, a declarat un apropiat al lui Beyonce de Romania.