Nicolae Guță, prima reacție după ce a aflat că fosta lui iubită Dana Roba a fost băgată în spital de propriul soț: „Din cauza orgoliilor s-a ajuns unde s-a ajuns”. Femeia este în stare critică

Nicolae Guță a fost șocat când a aflat că fosta lui iubită Dana Roba este în stare critică, după ce a fost lovită cu un ciocan în cap de soțul ei. Manelistul este de părere că dincolo de leziunile fizice care au afectat-o pe femeie, cei mai afectați sunt copiii.

07 iun. 2023, 09:54

Nicolae Guță și Dana Roba au trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă cu câțiva ani. A fost, însă, o relație destul de tumultuoasă, iar cei doi au decis să nu mai păstreze legătura după ce s-au despărțit. Cu toate astea, manelistul nu a rămas indiferent la situația în care se află în prezent fosta iubită. Make-up artistul, care a fost supusă unei intervenții chirurgicale de 9 ore pe creier, este în stare critică la spital. Ea a fost lovită cu un ciocan în cap de către soțul ei, care nu a fost de acord cu divorțul. Bărbatul, care s-a autodenunțat, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sincer, îmi pare rău. Dacă s-a ajuns la agresiune fizică nu este bine! Mai ales dacă au copii, Doamne ferește! Sunt cei mai afectați. Si ei sunt într-un fel, dar mai ales celor mici nu le este ușor.  Nu este bine să îți pară bine de răul nimănui. Probabil că sunt puncte de vedere diferite, orgolii, sau fiecare are părerile lui și s-a ajuns unde s-a ajuns”, a declarat Nicolae Guță, potrivit Spynews.ro.

Citeste si Dana Roba, în stare gravă după ce a fost agresată de soț. Femeia se află internată la neurochirurgie și a fost supusă unei intervenții chirurgicale complexe

Mesajul prevestitor pe care soțul Danei Roba l-a postat pe rețelele sociale înainte să comită agresiunea

Cu doar câteva ore înainte să-și pună soția la pământ, Daniel Balaciu a postat, pe rețelele sociale, o fotografie în care apare ținându-și în brațe cele două fetițe. În descrierea imaginii, arbitrul de fotbal a scris câteva cuvinte care prevesteau cumva ce urma să se întâmple.

Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!!!„, a scris Daniel Balaciu.

Medicii sunt rezervați în ceea ce o privește pe fosta iubită a lui Nicolae Guță. Surse apropiate familiei au dezvăluit că starea de sănătate a acesteia este una critică.

Dana este într-o stare critică în continuare. Este o stare foarte critică. Noi suntem devastați„, au precizat surse apropiate familiei, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si Val de ironii după anunţul vânzării unei vile care aparţine familiei lui Nicolae Guţă: „În câte rate se poate plăti prima rată?”