Nicolae Guţă, TATĂ pentru a 11-a oară. Cine este mama viitorului său copil FOTO

Viața de familie a lui Nicolae Guță ar putea fi, oricând, demnă de a fi sursă de inspirație pentru o telenovelă latino-americană de succes. Și încă una cu multe, multe sute de episoade, cu atât mai mult cu cât personajul principal se învârte de ani buni printre femei care, evident, se cam urăsc între ele.

18 nov. 2016, 08:56

După ce ani la rândul a sperat că se va întoarce la ea, Narcisa își poate smulge, în aceste momente, părul din cap de supărare, scrie spynews.ro. Iar asta pentru că blonda Cristina, tânăra care a trecut prin adevărate aventuri alături de celebrul manelist, pare să fie însărcinată. Mai exact, au povestit surse demne de încredere, blondina a aflat că este gravidă în șase săptămâni după ce a petrecut mai mult timp la Petroșani, în casa manelistului. Pentru a se asigura că, într-adevăr, va deveni mamă, ne-au mai dezvăluit apropiați de-ai cuplului, Cristina a mers la Deva, la spital, loc în care medicii i-au confirmat vestea și, pente mai puțin de opt luni, ea va deveni mamă.

Citeşte şi Liviu Guţă a greşit nunta. A cântat pe gratis la evenimentul la care a nimerit

Evident, bucuria ei a fost eclipsată de cea a manelistului care, în momentul în care a aflat că va deveni tată pentru cea de-a 11-a oară, a început să o răsfețe așa cum știe el mai bine. Mai exact, cadourile au început să curgă pe bandă rulantă, iar promisiunile și cuvintele dulci și-au luat zborul de pe buzele manelistului, acesta fiind, acum, mai convins ca niciodată că blondina este jumătatea lui, în ciuda tuturor problemelor care, de-a lungul lunilor trecute, le-au tot avut.

Citeşte şi Un cântăreţ celebru de la noi, înşelat de iubită în timp ce el este în turneu. Amantul a fotografiat-o goală FOTO

Iubire cu scandal

Acum câteva luni, Nicolae Guță s-a năpustit, ca un uliu, asupra Cristinei. A mers acasă la aceasta și, mai nervos ca niciodată, a făcut-o pe blondă cu ou și cu oțet. Mai mult, spun sursele noastre, printre înjurături și scandalul făcut la ușa acesteia, manelistul a cedat nervos și, fără să se gândească prea mult, a luat-o de gât și a strâns-o bine de tot, doar, doar tânăra se va împăca cu el. Realizând ce a făcut, Nicolae Guță a fost imediat cuprins de regrete, motiv pentru care a și început să plângă și să se roage de ea să revină în brațele lui. Culmea, ea a cedat rugăminților lui și, acum, formează din nou un cuplu…