Nicolae Guță trăiește într-o baracă după ce a câștigat bani frumoși pe TikTok. Manelistul a izbucnit în lacrimi: „Nu știam ce să fac”

Nicolae Guță trăiește într-o baracă după ce a câștigat bani frumoși pe TikTok. Manelistul a făcut recent un live pe TikTok, de pe urma căruia a câștigat sume uriașe de bani din donațiile fanilor de pe aplicație, dar a rămas fără ei la scurt timp. Se zvonește că a câștigat în seara respectivă 130.000 de dolari.

31 mart. 2024, 12:42
Nicolae Guță trăiește într-o baracă după ce a câștigat bani frumoși pe TikTok. Manelistul a izbucnit în lacrimi: „Nu știam ce să fac”
Nicolae Guță trăiește într-o baracă

Nicolae Guță trăiește într-o baracă după ce a câștigat bani frumoși pe TikTok. Cântărețul a luat o decizie foarte importantă și anume să se mute într-o încăpere destul de mică comparativ cu vila sa. El spune că nu mai este interesat de lucrurile materiale și vrea doar sănătate de la viață, pentru el și copiii lui.

Nicolae Guță trăiește într-o baracă după ce a câștigat bani frumoși pe TikTok

Manelistul și-a amintit de perioada în care era sărac și nu avea ce să mănânce. Era nevoit să meargă la furat de cărbuni, pentru a face căldură în locuință. Nicolae Guță a izbucnit în lacrimi în timp ce le povestea internauților lucrurile grele prin care a trecut.

Nelson Mondialu, tras de mânecă de Culiță Sterp, după ce s-a luat de Nicolae Guță pentru că face o căruță de bani din Tik Tok: „Să calculezi și ăștia 5 lei și universul că eu nu știu cât face”
Mă gândeam că n-am ce să le dau copiilor ce să mănânce. De câte ori, de aici, am ieșit îngândurat, vai steaua mea, vai pământul de l-am călcat eu. Drumul ăsta doar eu îl știu, de aici plecam 4-5 kilometri. Nu știam ce să fac, unde să-mi dau capul, mă gândeam, nu erau lemne, nu erau cărbuni, nu aveam cu ce să fac foc, intra vântul și ieșea cum voia el.

Aș vrea să am sănătate, am lacrimi în ochi, m-am gândit ce fac copii mei. Nu știam ce să fac, să merg la lucru sau să merg să fur cărbuni, sau să iau de pe undeva, să fac și să întrețin focul. Astea m-au ținut în viață, asta m-a ținut treaz, m-a făcut luptător.

@daniela79875 😭😭😭#fyy #foryourpage #fypシ゚viral🖤video #fypシ゚viral #romania #guta #fypシ゚viral🖤video ♬ sunet original – 💸Guta boss💸

S-a zis că stă ăla într-o baracă, dar ce îmi trebuie mai mult? Ce-i trebuie unui om mai mult să fie fericit? Trebuie să fie curat, liniște și pace. Ia uitați ce frumos trăiește Guță, simplu. Mai aici încă o încăpere, pentru musafiri

„, a mărturisit Nicolae Guță, pe pagina sa de Tik Tok.

@catalinfilmeaza #sadstory @Cristina Guta👑💎👑 #goviral #nicolaeguta ♬ Very Sad – Enchan

Vorbele pe care eu am avut ocazia să le spun oamenilor chiar și-au făcut un demo sau nici nu știu cum să-l numesc, au tras o învățătură din vorbele mele. Nu am nevoie de bani, nu pun preț pe bogății, pe averi, pe haine, pe mașini, pun preț pe copiii mei. Asta a fost cea mai mare dorință a mea, să îmi știu copilașii bine. M-am gândit eu vreodată că o să am posibilitatea să ridic casa asta? Nu, mânca-v-aș gura„, a mai spus manelistul.

@catalinfilmeaza #nicolaeguta #sadstory @Cristina Guta👑💎👑 ♬ original sound – catalinfilmeaza

Nicolae Guță a sărăcit, după ce a dat lovitura pe Tik Tok

Manelistul a câștigat sume uriașe de bani din donațiile fanilor de pe aplicație, dar a rămas fără ei la scurt timp. Șeful de la AMMA a povestit pe TikTok, la o zi după live-ul fenomenal, că o sumă importantă de bani i-ar fi fost furată din cont de către niște hackeri. Manelistul a spus că nu îl interesează și că își vrea banii. El a mai declarat că este vina lui Lucian Elgi și că trebuie să își asume.

Era o chestie dubioasă. Nu l-am crezut pe Lucian. Parcă nici acum nu îl cred. Când m-a sunat Lucian și mi-a spus că hackerii mi-au spart contul și au furat banii, dar au rămas o parte. Atunci eu i-am zis că: Bă, au furat banii tăi, nu pe ai mei.

Și eu l-am întrebat cum de nu i-au luat pe toți.(…) Nu am ce să fac, trebuie să îl cred, asta e una la a mâna și a doua e că i-au furat lui banii. Eu nu prea țin la pagubă că până la urmă el a dat parola. L-au lucrat ăștia, s-au dat că sunt de la TikTok, el a pus botul. Greșeala e de partea lui. Important este că au fost bani și asta este, ce să faci.”, a spus Nicolae Guță, într-o emisiune.

 

Lucian Elgi a regizat mega-succesul lui Guță! Povestea live-ului care a zguduit Tiktok-ul!

După doar 4 live-uri în care a cântat ore întregi și a dat dedicații ”fără număr”, Nicolae Guță ”a spart” orice top în materie de încasări de pe Tik Tok. Peste 80,000 de fani de-ai manelistului au luat parte la ”paranghelia online”, însă puțini știu cine este omul din spatele succesului lui Guță.  Doar în ultima săptămână, Bogpr a arnucat peste zeci de mii de euro în dedicații și cadouri pe Tik Tok. Unii spun că în spatele contului s-ar afla Victoraș Micula, alții că ar fi vorba despre un prieten de-al Regelui sucului, milionar la rândul lui, care ar proveni dintr-o familie extrem de cunoscută și bazată financiar de la noi din țară. Lucian Elgi, proprietarul contului de Tiktok AMMA Studios care a spart toate topurile susține că nu îi poate dezvălui identitatea celui care l-a îmbogățit în doar câteva ore.

Folclorişti vs. manelişti! Gheorghe Turda, în război cu cântăreţii „după ureche”, îi vrea afară de pe scenă şi TikTok, apel la Ministerul Culturii

În doar câteva ore de muzică, petrecere, dedicații și sute de cadouri s-au strâns peste 130,000 de dolari, după taxele plătite către TikTok, Elgi și Guță rămânând cu aproape 45 de mii de dolari. Dar live-ul care a înnebunit România nu este singurul din care cei doi au produs bani. Aproape o săptămână artiștii au cântat și au dat dedicații pentru Bogpr, timp în care au mai strâns alte câteva zeci de mii de euro.

Lucian Elgi, omul care a orchestrat succesul lui Guță
”Au fost foarte mulți bani. Pe ultimul live am făcut 45,000 de dolari. În 4 ore de cântat live s-au făcut 45,000 de dolari. Pe primul live am avut 20,000 de oameni, a doua oară, 24,000, a treia oară 65,000, pentru ca a patra oară să rupem platforma la toate capitolele. În 4 ore de live am avut 2 milioane de oameni care au văzut ce facem noi, adică ne-am bătut cu Pro TV, Antena 1 și Kanal D la un loc” a mai spus Elgi pentru CANCAN.RO.

Lucian Elgi este cel care a orchestrat succesul răsunător al lui Nicolae Guță pe Tiktok. Deși face live-uri de mai bine de doi ani pe cea mai cunoscută platformă de socializare, abia în ultimul timp a reușit să și producă bani din acest cont.Mai mult, char dacă acum a dat lovitura cu Nicolae Guță, acesta a dezvăluit pentru CANCAN.RO că s-a lovit de gurile rele care i-au spus să nu îl aducă în emisiunea sa online pe Regele Manelelor, fie că este prea bătrân, fie că muzica lui nu mai este de actualitate. Cu toate acestea, de succesul celor doi s-a auzit până peste mări și țări, tocmai până în China. De-a lungul timpului, Lucian a lansat și a colaborat cu nume cunoscute din lumea manelelor.