Nicolae Manea l-a LOVIT pe ofiţerul de presă al Gloriei Bistriţa şi a ameninţat un jurnalist

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, l-a lovit pe ofiţerul de presă al clubului şi a ameninţat un jurnalist, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu CFR Cluj, scor 0-5, din etapa a XXVII-a a Ligii I.

RomaniaTV.net
22 apr. 2013, 09:35
Nicolae Manea l-a LOVIT pe ofiţerul de presă al Gloriei Bistriţa şi a ameninţat un jurnalist

Ofiţerul de presă al clubului bistriţean, Ionuţ Capotă, a mers la vestiare pentru a-l chema pe Manea la conferinţa de presă, dar antrenorul, nervos după înfrângere, i-a băgat mâna în gât şi l-a lovit cu piciorul.

După acest incident, Nicolae Manea a mers pe banca de rezerve din stadion, alături de preşedintele de onoare Jean Pădureanu. După ce a susţinut o conferinţă de presă ad-hoc, în care şi-a cerut scuze pentru incidentul cu ofiţerul de presă, Manea a ameninţat un jurnalist. Când acesta l-a întrebat dacă nu ar trebui să-şi dea demisia după incidentul de la vestiare, Manea s-a înfuriat şi s-a repezit la jurnalist. Tehnicianul bistriţenilor a fost oprit de oficialii clubului, dar l-a ameninţat pe jurnalist.

În conferinţa de presă susţinută la marginea terenului, Nicolae Manea a declarat că şi-a prelungit contractul cu Gloria Bistriţa pentru încă trei ani. „Staţi linştiţi că o să plec, nu vedeţi ce jucători avem? M-am simţit foarte umilit. Nu-mi convine să pierd aşa. Una e să iei un gol şi alta e să pierzi cu 5-0 . Nu mai suport. Am luat însă cinci goluri de la campioană. Ce să fac, să joc eu? Ce trebuie să mă dea ei afară? Plec eu. Să-mi dea însă mai întâi banii şi apoi plec. Nu mi-e ruşine până la meciul de azi cu ce am făcut aici. Dacă plec eu sigur va da Gloria 15 goluri pe meci. Haideţi să vă mai spun ceva, am semnat pe încă trei ani şi voi primi 3.000 de euro pe lună. Dacă vreau plec, dacă nu, nu. Eu respect contractul, dar sunt cu nervii la pământ. Nu e adevărat că am avut 7.000 de euro pe lună până acum. 6.000 am avut, dar nu am luat niciun ban. Clauza nouă în contract este că dacă în vară nu facem o echipă cu care să promovăm, adică dacă eu nu cred că putem promova, contractul se reziliează şi am plecat”, a spus Manea.

Preşedintele de onoare al Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a afirmat că dacă mai avea vreo putere la club, l-ar fi demis pe Nicolae Manea. „Manea mi-a zis după meci să-mi caut antrenor că el pleacă. Însă nu preşedintele de onoare schimbă antrenorul. Dacă aş fi fost preşedinte îl dădeam afară, însă nu depinde de mine ci de noua conducere”, a precizat Pădureanu.


Gloria Bistriţa, după reacţiile violente ale lui Manea – Antrenorul a avut o ieşire nervoasă

Antrenorul Gloriei Bistriţa şi-a cerut scuze pentru incidentele petrecute după meci, spunând că a fost vorba de „o ieşire nervoasă”, se arată într-un comunicat postat luni pe site-ul acfgloria.ro.

„În ceea ce priveşte conflictul de la finalul partidei, în care Nae Manea l-a lovit pe ofiţerul de presă, lucrurile s-au clarificat. Antrenorul Gloriei şi-a cerut public scuze pentru gestul făcut, motivând că a fost o ieşire nervoasă”, se arată în documentul citat.

În comunicat nu se precizează, însă, dacă antrenorul Nicolae Manea şi-ar cere scuze şi faţă de jurnalistul bistriţean pe care l-a ameninţat că ‘îl ia la pumni’.

Echipa CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I şi a obţinut primul succes din 2013. Golurile învingătorilor au fost marcate de Hora ’17, Cadu ’63 din penalti, Weldon ’65, Deac ’85 din penalti şi Buş ’90.