Nicolae Mitea, nevoit să își vândă vila! Fostul star al lui Ajax este disperat: „Am la dispoziție 30 de zile să-mi caut ceva unde să locuiesc”

Nicolae Mitea, fostul fotbalist retras în 2017, trece acum prin momente mai puțin plăcute. Ajuns la 36 de ani, fostul internaţional român şi fost star al lui Ajax Amsterdam, a dezvăluit că și-a vândut vila în care investise 400.000 de euro și că acum este în căutarea unei noi locuințe.

03 aug. 2021, 16:06
Nicolae Mitea, nevoit să își vândă vila! Fostul star al lui Ajax este disperat: „Am la dispoziție 30 de zile să-mi caut ceva unde să locuiesc”

Nicolae Mitea, nevoit să își vândă vila! Nicolae Mitea, fostul fotbalist retras în 2017, trece acum prin momente mai puțin plăcute. Ajuns la 36 de ani, fostul internaţional român şi fost star al lui Ajax Amsterdam, a dezvăluit că și-a vândut vila în care investise 400.000 de euro și că acum este în căutarea unei noi locuințe.

Nicolae Mitea, nevoit să își vândă vila

„Am vândut vila din Fundeni. M-am cam chinuit doi-trei ani, ce-i drept. Băgasem vreo 400.000 de euro în ea, nu o puteam da așa ușor. Acum sunt prins cu foarte multă treabă, cu actele. Trebuie să-mi cumpăr și altceva. Am la dispoziție 30 de zile să-mi caut ceva unde să locuiesc. Vreau o casă ca să supraviețuiesc, nu una de fițe. Nu mai sunt la vremea să am figuri. Acum trăim alte vremuri. O să văd pe viitor ce fac. În ultimii ani am avut treabă, am vrut să vând vila. După ce o să termin cu actele o să văd ce o să fac”, a spus Mitea pentru PlaySport.

Fosta iubită a lui Nicolae Mitea, în doliu. Partenerul ei milionar a murit de coronavirus

Nicolae Mitea a avut o propunere să devină antrenor, însă fostul internațional român a dezvăluit că în ultimii ani s-a ocupat intens cu vânzarea casei, neavând timp pentru alte lucruri. „Maradona”, așa cum l-a supranumit Zlatan Ibrahimovic, nu are deocamdată un plan pentru viitorul său profesional. „O să văd pe viitor ce fac. În ultimii ani am avut treabă, am vrut să vânda vila. După ce o să termin cu actele, o să văd ce o să fac”, a mai spus Nicolae Mitea.