Nicolae Nasta, numit secretar general al ALDE în locul lui Daniel Chiţoiu

Senatorul Nicolae Nasta îl va înlocui în funcția de secretar general al ALDE pe Daniel Chițoiu, care s-a retras, iar la șefia organizației partidului sector 4 a fost validat Ștefan Spiridon, a anunțat luni copreședintele ALDE Daniel Constantin.

11 ian. 2016, 14:31
Nicolae Nasta, numit secretar general al ALDE în locul lui Daniel Chiţoiu

„Astăzi, în ședința Comisiei de fuziune, am avut o discuție cu fostul secretar general, domnul Daniel Chițoiu. Acesta ne-a informat că în perioada imediat următoare va începe o serie de proiecte profesionale — vrea să-și îmbunătățească latura profesională în perioada imediat următoare. Având în vedere că ALDE deja a început campania electorală și că prezența secretarului general este extrem de importantă nu numai în București, ci și la nivel de teritoriu, am înțeles dorința domniei sale de a se retrage pentru o perioadă din această funcție, rămânând în continuare antrenat în proiectele partidului, rămânând în continuare membru ALDE și aproape de ceea ce înseamnă valorile și proiectele noastre”, a precizat Constantin.

CITEŞTE ŞI: ALDE îşi pregăteşte strategia pentru alegerile locale şi parlamentare din acest an

Potrivit lui Daniel Constantin, în aceeași ședință, senatorul Nicolae Nasta a fost votat secretar general, alături de deputatul Damian Florea, care avea dinainte această calitate, în urma fuziunii dintre Partidul Conservator și Partidul Liberal Reformator.

„Tot astăzi l-am validat la funcția de președinte la Sectorul 4 pe domnul Ștefan Spiridon. Dânsul este consilier local la sectorul 4, este viceprimar la Primăria sectorului 4 și va fi președinte interimar până când vom organiza alegerile ALDE Sectorul 4”, a afirmat Constantin.