Nicolae Robu, PNL: După europarlamentare, va începe o anumită unificare a Dreptei

Liderul liberalilor timişeni, Nicolae Robu, crede că, după europarlamentarele din 25 mai, va începe 'o anumită unificare a Dreptei', relatează Agerpres.

RomaniaTV.net
16 mai 2014, 11:21
Nicolae Robu, PNL: După europarlamentare, va începe o anumită unificare a Dreptei

El a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă, că ‘o unificare a unor zone ideologice nu se face uşor, PNL având experienţa unificării doar prin absorbţie’, precizând că, după Revoluţie, au existat aproximativ nouă formaţiuni care s-au declarat de dreapta şi care au fost integrate, în cele din urmă, în partidul pe care îl reprezintă.

‘Când ai un partid istoric (PNL, n.red.), respectat, care are împliniri dintre cele mai mari, de care nu se poate ruşina, ci dimpotrivă, cu care oricine se poate mândri, nu se justifică să vii cu alte creaţii. Normal este să te alături acolo, să mai aduci corecţii şi să creezi o forţă politică adevărată’, a declarat Nicolae Robu.

El s-a declarat convins că Dreapta se va reuni în jurul PNL, istoria recentă confirmând că ‘nici unul dintre liberali, Dinu Patriciu, Viorel Cataramă sau Călin Popescu-Tăriceanu, nu au reuşit să distrugă PNL’.