Cele mai excentrice proiecte ale primarului Timişoarei, Nicolae Robu

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a vorbit, într-un interviu, despre cele mai controversate proiecte ale mandatului său, despre care a râs toată ţara.

31 dec. 2015, 09:36

De departe, cel mai controversat proiect al primarului timişorean – şi cel mai savuros – este episodul zebra”.

Primarul Timişoarei explică incidentul de care, susţine el, nu se face deloc vinovat. „Zebra respectivă era hăbăucă, după părerea mea, iar cei care au donat-o au facut gestul ca sa scape de ea„, a povestit primarul.

Citeşte şi Edilul Nicolae Robu, audiat la DNA: Primăria, parte civilă pentru recuperarea PREJUDICIULUI în cazul finanţării „Poli”

Zebra primită cadou de la o Grădina Zoologică din Cehia a murit însă la doar o zi de când a fost prezentată cu mare fast cetăţenilor. Animalul s-a aruncat în apă şi nu a mai putut fi salva, înecându-se. 

Sfârşit tragic au avut şi papagalii de la Grădina Botanică. Despre ei s-a scris că ar fi murit de frig însă primarul susţine că nu a avut păsări.

Nu în ultimul rând, după ce de nenumărate ori a încercat să scape oraşul de ciori, primarul venise cu o idee inedită pentru a împiedica înmulţirea păsărilor. El a propus să li se dea acestor păsări anticoncepţionale însă acum susţine că ideea nu i-a aparţinut şi chiar a refuzat-o.


loading...