Nicolae Robu: USL nu a funcţionat pentru că PSD a fost interesat de acapararea unei cât mai mari puteri

Liderul liberalilor timişeni, Nicolae Robu, apreciază că USL Timiş a funcţionat foarte bine, dar nu excepţional, în timp ce USL la nivel naţional a fost 'dezamăgitor', potrivit Agerpres. El consideră vina pentru acest fapt aparţine PSD, care 'nu a fost interesat de problemele ţării, ci de acapararea unei cât mai mari puteri'.

RomaniaTV.net
13 feb. 2014, 19:39
Nicolae Robu: USL nu a funcţionat pentru că PSD a fost interesat de acapararea unei cât mai mari puteri

‘PSD nu s-a arătat deloc interesat de problemele reale ale ţării, ci doar cum să acapareze cât mai multă putere, inventând în acest sens o structură guvernamentală nemaiîntâlnită în România şi probabil nici prin alte părţi, iar în compensaţia ineficienţei, venind cu tot felul de idei populiste, precum deja celebra electorată, impozitare diferenţiată şi altele’, a declarat joi, pentru AGERPRES, Nicolae Robu.

În opinia sa, PNL nu se poate face vinovat decât pentru că nu a ştiut să se impună la timp ca partener egal al PSD în cadrul USL.

‘PNL are vina că nu a spus la timp ‘stop, suntem parteneri egali, aşa am obţinut voturile cetăţenilor şi aşa trebuie să funcţionăm; stop, nu pentru ce vreţi voi să faceţi ne-au ales oamenii, haideţi să ne ocupăm de ceea ce am promis!’, a adăugat preşedintele liberalilor timişeni.

El mai consideră că UNPR şi PC n-au altă vină decât aceea că ‘se încăpăţânează să existe’.