Nicolae Stanciu, despre transferul la Anderlecht: Cred că este un pas făcut la momentul potrivit

Mijlocașul Nicolae Stanciu spune într-un interviu acordat pentru siteul Stelei că a trăit trei ani minunați la echipa "roş-albastră", dar acum, la noua sa echipă, RSC Anderlecht, își dorește evoluții bune și cât mai multe trofee.

RomaniaTV.net
30 aug. 2016, 12:53
Nicolae Stanciu, despre transferul la Anderlecht: Cred că este un pas făcut la momentul potrivit

Nicolae Stanciu spune că la Steaua s-a simţit „cu adevărat” fotbalist şi este mândru că a îmbrăcat culorile acestui club. „Steaua inseamna mai mult decat un club pentru mine, este practic a doua familie a mea, este echipa alaturi de care am reusit cele mai mari perfomante si am jucat pe cele mai mari stadioane ale lumii, impotriva unor echipe incredibil de mari. Sunt fericit ca cei de aici au fost de acord sa plec si cred cu tarie ca am facut acest pas la momentul potrivit. Sunt trist, in acelasi timp, pentru ca las in urma multi prieteni si oameni de care m-am atasat in tot acest timp. Imi doresc sa am evolutii bune la Anderlecht, sa joc alaturi de Alex, sa facem cinste Romaniei si impreuna sa castigam multe trofee in Belgia”, a declarat Nicolae Stanciu pentru site-ul steauafc.com.

La plecarea de la Steaua, Stanciu a avut un mesaj pentru antrenorul Laurenţiu Reghecampf, dar şi unul pentru suporteri: „Vreau sa-i multumesc domnului Reghecampf pentru tot ajutorul pe care mi l-a dat inca din primul an la Steaua, pentru lucrurile invatate de la domnia sa si pentru ca alaturi de dansul am reusit sa ma dezvolt atat ca fotbalist, cat si ca om. Colegilor de la Steaua le doresc multa sanatate, sa reuseasca sa castige trofee in continuare, deoarece sunt cei mai buni din Romania, fara doar si poate. Lor le cer sa revina alaturi de echipa, sa-i sustina pe baieti, sa se bucure cum o faceau inainte, sa sufere la infrangeri si sa erupa ca un vulcan la victoriile importante ale echipei. Jucatorii au nevoie de ei pentru a se simti mai puternici. Iubesc Steaua si tot ce inseamna acest club”.

Nicuşor Stanciu a devenit cel mai scump transfer din Liga I la un club din străintate, Steaua urmând să încaseze pentru el 9,8 milioane de euro în următorii doi ani. La Anderlecht Bruxelles, Stanciu va redeveni coleg cu Alexandru Chipciu, achiziţionat de belgieni la începutul verii. Stanciu a semnat luni un contract pe cinci sezoane cu Anderlecht.