Nicolae Stanciu semnează cu SPARTA PRAGA. Anderlecht primeşte 4,8 MILIOANE DE EURO

Nicolae Stanciu va deveni cel mai scump transfer din istoria campionatului ceh. Sparta Praga va plăti 120 de milioane de coroane (4,8 milioane de euro), plus bonusuri de încă un milion de euro în funcţie de performanţe, celor de la Anderlecht pentru transferul mijlocaşului român adus acum un an şi jumătate de la FCSB pentru 9,8 milioane de euro.

08 ian. 2018, 19:56
Nicolae Stanciu semnează cu SPARTA PRAGA. Anderlecht primeşte 4,8 MILIOANE DE EURO

Nicolae Stanciu va semna cu Sparta Praga, iar transferul sau in Cehia bate un nou record, dupa ce trecerea de la FCSB la Anderlecht a stabilit atat cea mai inalta cota din campionatul belgian, cat si suma maxima obtinuta de un club din Romania pe un jucator.

Nicolae Stanciu va purta tot numarul 10 la Sparta Praga.

Cele 4,8 milioane de euro pe care Sparta Praga le plateste inseamna un maxim absolut pentru clubul ceh. Pana acum, recordul era Tal Ben Haim, adus cu 3 milioane de la Maccabi Tel Aviv in vara.

„Il cunosc foarte bine. Cand a aparut sansa de a-l transfera, am raspuns afirmativ. Poate evolua pe doua pozitii, are sut bun si o tehnica grozava. Este un jucator care munceste mult si un om decent”, a spus Zdenek Scasny, directorul sportiv al celor de la Sparta Praga.

Nicolae Stanciu va ajunge, marti, la Praga, iar joi va pleca alaturi de noii sai colegi in cantonamentul din Spania, scrie sport.cz.