Nicolăescu: Gitenstein nu a făcut decât rău României. Ne desconsideră ca ţară şi ca popor

Publicat: Miercuri, 31 Octombrie 2012 15:27 // Actualizat: Miercuri, 31 Octombrie 2012 15:32 // Sursa: Mediafax

Eugen Nicolăescu a declarat, miercuri, la RFI, că americanii văd singuri ce se întâmplă în România şi "n-au nevoie să fie dirijaţi, intoxicaţi, otrăviţi de oameni ca Gitenstein".

Foto: mediafax

În opinia deputatului PNL, Mark Gitenstein "nu a făcut decât rău" României.

"În primul rând, fac o glumă amară, mi-aţi stricat dimineaţa aducându-mi aminte că mai există domnul Gitenstein în România, pentru că până acum, din punctul meu de vedere, nu ne-a făcut decât rău sau modul în care ne-a tratat a arătat că ne desconsideră ca popor şi ca naţiune şi ca ţară şi că vine dumnealui, un mare învăţat, un mare specialist în democraţie să ne spună unde greşim şi ce să facem!", declară liderul liberal.

Ambasadorul american la Bucureşti este "partizan", acuză Eugen Nicolăescu.

"Mi se pare total deplasat să te comporţi aşa într-o ţară în care eşti ambasador! Ca atare, ce spune domnul Gitenstein pe mine nu mă interesează, pentru că dumnealui vorbeşte strict partizan. Cel puţin aşa cred eu", afirmă viceliderul deputaţilor PNL.

Mark Gitenstein "intoxică" opinia publică, susţine Eugen Nicolăescu.

"Eu cred că oamenii de afaceri din Statele Unite ale Americii, instituţiile internaţionale care au sediul în America, oamenii obişnuiţi care circulă între cele două ţări văd ei singuri despre ce este vorba şi n-au nevoie să fie dirijaţi, să fie intoxicaţi, otrăviţi chiar, de oameni ca Gitenstein", conchide liberalul.

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, a declarat marţi că este îngrijorat de posibilitatea ca seria de alegeri dificile de care se apropie România să dezbine poporul. El menţionează nevoia ca politicienii români să se întoarcă la o coabitare civilizată şi stabilă.

"Urmează provocări extrem de mari. România se apropie de o serie de alegeri dificile, care este posibil să dezbine poporul. Sincer, sunt îngrijorat. După încheierea războaielor politice, vor reuşi politicienii români să se întoarcă la o formă de coabitare civilizată şi stabilă?", s-a întrebat ambasadorul.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
30 nov 23:27
Răspunde | Votează email 0 email
Aveți mare dreptate Domnul Nicolăescu,acum și altă dată v-am apreciat pentru judecata
dreaptă de care dați dovadă.Mult succes.
31 oct 19:45
Răspunde | Votează email 0 email
MARIA
chiar nu va e rusine nicolaescule voua usl-ilor de nimeni si de nimic sa-i rastalmaciti ambasadorului discursul?--chiar nu va simtiti cu musca pe caciula voi partidele ,voi cei cei care candidati si ne dezbinati pt ciolanul vostru? ---la voi sa referit dl.ambasador ,pe noi poporul ne copatimeste cate tragem din cauza voastra.Si Schulz si Gitenstein probabil se mira cum mai rabdam noi poporul atata umilinta din cauza voastra?--daca ati fi politicienii americii sau ai germaniei,demult se matura cu voi pe jos,nu mai apucati ziu de maine..
31 oct 15:43
Răspunde | Votează email -1 email
FIX
ĂSTA,care tulbură apele,dacă nu-i expiră mandatul ar trebui declarat persoană indezirabilă și expulzat acolo unde democrația nu ține cont de votul popular si unde presedintii câștiga prin boicot al alegerilor !
1
EUR
4.7798
RON
20 Jan
noapte -4 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H