Nicole Cherry a dezvăluit cu cine seamănă, de fapt, fiica ei, Anastasia: „Este activă și determinată”

Nicole Cherry, cea mai tânără mămică din showbiz-ul autohton, este în culmea fericirii de când fiica ei Anastasia a venit pe lume. Iată ce s-a mai întâmplat în viața artistei în ultima vreme.

23 iun. 2022, 17:41
Nicole Cherry a dezvăluit cu cine seamănă, de fapt, fiica ei, Anastasia: „Este activă și determinată”

De când a născut, lumea lui Nicole Cherry s-a schimbat complet. Acum, totul se învârte în jurul fiicei sale, Anastasia. Micuța crește repede și sănătoasă, spre bucuria tinerilor ei părinți.

Cu cine seamănă, de fapt, Anastasia, fiica lui Nicole Cherry

Într-un interviu recent, Nicole Cherry a vorbit despre viața cu Anastasia, dar și planurile pe care le are în ceea ce privește un al doilea copil.

„Suntem foarte bine, crește foarte repede și încercăm să ne bucurăm de asta pentru că momentele sunt unice și nu o să ne mai întâlnim cu ele. Ne mai dorim un copil, dar acum nu ne gândim serios la asta.

Citește și: Nicole Cherry şi-a revenit complet după sarcină: „Am avut grijă să am o alimentaţie sănătoasă”

Acum Anastasia a mai crescut și putem face mai multe activități împreună cu jucăriile, de exemplu. Acum așteptăm cu nerăbdare să înceapă să meargă de-a bușelea. Cred ca va merge în picioare rapid pentru că este activă și determinată.

Cred că seamănă mai mult cu mine, deși și eu și tatăl ei suntem ambițioși și ne place să facem lucrurile pe cont propriu. Atunci când suntem plecați, de ajută mama. Este foarte implicată în creșterea Anastasiei”, a spus Nicole Cherry, despre Anastasia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Cum se descurcă Nicole Cherry, la 23 de ani

În cadrul unui interviu, cântăreață a vorbit deschis despre schimbările pe care le-a resimțit după naștere, dar cum este în rolul de mamă. Iată declarațiile făcute de Nicole Cherry.

„Da, viaţa noastră s-a schimbat complet, dar este un sentiment unic şi pe care eu mi l-am dorit să-l simt de tânără. Mă bucur din inimă că l-am găsit pe Florin şi am reuşit să întemeiem familia la care visam.

Citește și: Cum a reuşit să slăbească Nicole Cherry. Artista a dezvăluit secretul: „Sunt destul de conștiincioasă”

Şi nu ne oprim aici. Nu mă deranjează, pentru că eu mă simt un copil, chiar dacă am un copil. (zâmbeşte) Mi-am şi dorit ca lucrurile să se întâmple aşa, să fiu mamă tânără, să pot s-o înţeleg pe Anastasia şi, atunci când va creşte, să i se spună: „Ce frumoasă e mama ta. Unde e mama ta?. Consider că asta mă va ajuta în timp cu Anastasia, cu creşterea ei„, a spus Nicole Cherry, potrivit OK! Magazine.