Cum a reuşit să slăbească Nicole Cherry. Artista a dezvăluit secretul: „Sunt destul de conștiincioasă”

Cum a reuşit să slăbească Nicole Cherry. Artista s-a pregătit intens pentru dublul eveniment din viaţa ei, botezul micuţei Anastasia şi cununia cu iubitul ei, Florin Popa. Ca să arate impecabil, vedeta a mâncat sănătos, însă nu a uitat nici de mişcare.

26 mai 2022, 11:49
Cum a reuşit să slăbească Nicole Cherry. Artista a dezvăluit secretul: „Sunt destul de conștiincioasă”
Cum a reuşit să slăbească Nicole Cherry

Cum a reuşit să slăbească Nicole Cherry. Artista are 23 de ani și se poate spune că și-a recuperat rapid silueta după sarcină. A reușit după numai șase luni să revină la formele de dinainte de a deveni mămică. Nu a urmat nicio reţetă minune, ci doar efort și dorință.

Cum a reuşit să slăbească Nicole Cherry

Și înainte, dar și în timpul sarcinii, am avut grijă cum și ce anume mănânc. Mi-am respectat programul de alimentație sănătoasă cu care eram obișnuită, iar după ce am născut doar mi-am continuat stilul sănătos. Sunt destul de conștiincioasă mai ales că imaginea este întru totul importanta.

Cu Maria Rece, antrenoarea mea, am reînceput programele de exercitii, care m-au ajutat să revin la formele de dinainte de sarcina. Oricum, nici în timpul sarcinii, nu am luat foarte multe kilograme, ci doar cele normale. Mai fac și ședințe de remodelare corporală cu masaj cu bambus, cu Dan Bujor, care îmi completează partea de antrenamente fizice. În rest, mănânc sănatos, nu fac abuz din nimic sau cu nimic„, a spus Nicole Cherry, pentru Click.ro.

Citeşte şi: Momente dureroase pentru Nicole Cherry. Artista le-a mărturisit fanilor abia acum prin ce a trecut

Nicole Cherry, nuntă şi botez în aceeaşi zi

Artista s-a măritat şi şi-a botezat fetiţa joi, 19 mai. Deşi a fost o zi încărcată, vedeta şi-a ţinut la curent fanii cu fotografii de la cele două evenimente importante. Nicole Cherry a strălucit în ziua în care a spus „DA” în faţa ofiţerului stării. A purtat o rochie albă, cu pene, iar machiajul a fost unul natural. Părul a ales să şi-l îndrepte.

Micuţa Anastasia a arătat superb într-o rochiţă albă, iar pe cap a purtat o bentiţă. Nici Florin, soţul cântăreţei, nu a fost mai prejos în ziua în care şi-a botezat fetiţa şi s-a căsătorit. A ales o cămaşă albă, o pereche de pantaloni închiși la culoare și un sacou gri.

Şi nașa Mădălina Petre a arătat impecabil într-o rochie albă, la fel ca cea a micuţei Anastasia. A optat tot pentru un look cât mai natural, însă a atras atenția tuturor cu ținuta sa. Nașul Narcis Petre a purtat un costum albastru și o cămașă albă.

Petrecerea a avut loc într-un local din Bolintin-Vale, care aparţine familiei Bădălău. Nicole Cherry şi Florin au petrecut până dimineaţă împreună cu cei 300 de invitaţi.