Nicole Cherry a fost cerută de soţie. Cum arată bijuteria primită: „Pentru totdeauna”

Nicole Cherry a fost cerută de soţie. Vedeta urmează să dea naştere pentru prima dată, va avea o fetiţă care va purta numele Anastasia. Deşi mărturisea că îşi doreşte să se căsătorească cu iubitul ei, nu era o prioritate în acest moment şi se focusa pe sarcină.

23 oct. 2021, 20:55
Nicole Cherry a fost cerută de soţie. Cum arată bijuteria primită: „Pentru totdeauna”
Nicole Cherry a fost cerută de soţie

Nicole Cherry a fost cerută de soţie. Artista şi iubitul ei, Florin Popa, sunt împreună de aproximativ trei ani și în luna decembrie a acestui an vor deveni părinți pentru prima dată.

Citeşte şi: Nicole Cherry, mărturisiri neobișnuite despre sarcină. Semnul divin care i-a dezvăluit numele copilului: „Nu mi-e teamă de absolut nimic”

Nicole Cherry a fost cerută de soţie

Ei bine, tânărul i-a făcut o surpriză iubitei sale i-a pus marea întrebare. Extrem de emoţionată şi fericită, Nicole a împărtăşit vestea cu fanii de pe reţelele de socializare. Mai mult decât atât, le-a arătat, mândră, şi bijuteria primită cadou. „Pentru totdeauna”, este mesajul ce însoțește fotografia cu inelul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Nicole Cherry se confruntă cu probleme de sănătate

Nicole Cherry

mai are doar puțin timp până când va naște și s-a confesat fanilor, pe Instagram, care sunt problemele cu care se confruntă în această perioadă.

Micile pe care artista le întâmpină sunt oarecum specifice pentru o viitoare mămică, însă cu siguranță îi dau multe bătăi de cap.

Nicole Cherry a dezvăluit internauților că are probleme cu somnul și adoarme foarte greu, iar cele mai dificile momente sunt atunci când se trezește în timpul nopții și nu mai poate adormi la loc. De asemenea, vedeta a mai spus că este conștientă de faptul că mult timp de acum înainte va avea această problemă, respectiv cu somnul.

Am niște cearcăne de toată frumuseștea pentru că nu prea mai dorm noaptea. Adorm foarte greu și dacă mă trezesc peste noapte, iar adorm foarte greu și… s-a dus somnul ăla frumos și lin pe care îl aveam înainte și cred că pentru mult timp de acum încolo.”, a mărturisit Nicole Cherry pe Instagram.


loading...