Nicole Cherry, mărturisiri neobișnuite despre sarcină. Semnul divin care i-a dezvăluit numele copilului: „Nu mi-e teamă de absolut nimic”

Nicole Cherry a declarat petru Antena Stars că se simte foarte pregătită pentru rolul de mamă și vorbit despre visul ce i-a dezvăluit numele copilului.

09 sept. 2021, 11:28
Nicole Cherry, mărturisiri neobișnuite despre sarcină. Semnul divin care i-a dezvăluit numele copilului: „Nu mi-e teamă de absolut nimic”

Nicole Cherry

va deveni în scurt timp mămică, pentru prima oară, iar din fericire pentru artistă, a avut parte de o sarcină ușoară care i-a permis să meargă la evenimente mondene și la petreceri.

Artista a declarat că se simte mai pregătită ca oricând pentru rolul de mamă și are încredere în tatăl micuței, că îi va fi alături de-a lungul acestui proces.

„Chiar n-am avut probleme. Pot să zic că sunt o mămică foarte norocoasă și am un copil foarte cuminte încă din burtică. (…) Nu mi-e teamă de absolut nimic, chiar mă gândeam zilele trecute că sunt așa pregătită, nici dacă mă gândeam înainte nu eram așa pregătită. Poate nici nu conștientizez în momentul de față ce mă așteaptă, dar sunt sigură că vom învăța una de la cealaltă foarte mult și că ne vom bucura împreună de fiecare moment, le vom depăși și momentele grele. Nu-mi fac probleme, mai ales că îl am și pe Florin care este alături de mine și de fiecare dată mă ajută și știu că o să mă ajute foarte mult cu Anastasia”, a spus Nicole Cherry, în cadrul interviului pentru Antena Stars.

Nicole Cherry: „Așa am strigat-o în vis”

Nicole Cherry a vorbit și despre semnul divin care i-a dezvăluit ce nume ar trebui să-i pună fetiței căreia urmează să-i dea naștere. Copila se va numi Anastasia, pentru că așa i s-a arătat artistei în vis.

„Am zis că nu am cum să trec cu vederea și dacă va fi fată, pentru că nu aflasem încă, o să-i punem Anastasia pentru că așa am strigat-o în vis”, a explicat artista, potrivit SpyNews.


loading...
Partenerii noștri