Nicole Cherry, imagini rare cu fiica ei. Arstista a scos-o pe Anastasia în parc pentru prima dată – FOTO

Nicole Cherry a profitat din plin de vremea frumoasă și a scos-o pe Anastasia pentru prima dată în parc. Cântăreața nu a ezitat să împărtășească experiența cu fanii din mediul virtual.

16 feb. 2022, 20:30

Nicole Cherry nu se sfiește să împărtășească cu fanii  din mediul virtual minunatele momente pe care le trăiește alături de fiica ei. Astăzi, profitând la maximum de vremea frumoasă, cântăreața și-a scos fiica, Anastasia, pentru prima dată în parc. Nicole Cherry și-a îmbrăcat fiica, s-a asigurat că a luat tot ceea ce are nevoie și a ieșit în parc să se bucure de razele de soare.

„Uitați-vă la ea. Am plecat cu toată casa aproape. Păpușa, peștele balonul, tot. Îl ține ea singură acolo, nu-i dă drumul deloc balonului”, a mărturisit Nicole Cherry prietenilor din mediul on-line.

CITEȘTE ȘI: Primele imagini cu camera de basm decorată de Nicole Cherry pentru fetița sa: „Este gata”

Nicole Cherry, imagini rare cu fiica ei

Cum se descurcă Nicole Cherry cu fetiţa ei?

Vedeta are două luni de când a devenit pentru prima dată mamă. În luna decembrie a născut o fetiţă superbă, care poartă numele Anastasia. Oricât de mult s-ar fi documentat, Nicole a recunoscut că viața de părinte este mult mai grea în realitate.Artista a povestit cât de mult i s-au schimbat prioritățile, dar și cine îi este mereu alături. Din fericire, Anastasia este un copil foarte cuminte, iar atunci când Nicole are treabă, cea mică stă cu mama cântăreţei.

CITEȘTE ȘI: Cum se descurcă Nicole Cherry cu fetiţa ei. Ce probleme are Anastasia: „Este grea perioada asta”

„Sunt foarte bine, am fost repede să îmi fac unghiile. Mama stă acum cu Anastasia. Doamne ajută că o am pe ea, aşa mai reuşesc să îmi fac treaba, mai ales că vin multe surprize muzicale anul acesta, din partea mea.

Este grea perioada asta, chiar mă gândeam zilele trecute, că mi-a dat Andra un mesaj şi mi-a urat nopţi fără colici. Acum am înţeles ce a vrut să zică (n.r. râde)” a declarat artista în emisiunea „La Măruţă”.