Cum se descurcă Nicole Cherry cu fetiţa ei. Ce probleme are Anastasia: „Este grea perioada asta”

Cum se descurcă Nicole Cherry cu fetiţa ei. Vedeta are două luni de când a devenit pentru prima dată mamă. În luna decembrie a născut o fetiţă superbă, care poartă numele Anastasia. Oricât de mult s-ar fi documentat, Nicole a recunoscut că viața de părinte este mult mai grea în realitate.

21 ian. 2022, 09:19
Cum se descurcă Nicole Cherry cu fetiţa ei. Ce probleme are Anastasia: „Este grea perioada asta”
Cum se descurcă Nicole Cherry cu fetiţa ei

Cum se descurcă Nicole Cherry cu fetiţa ei. Artista a povestit cât de mult i s-au schimbat prioritățile, dar și cine îi este mereu alături. Din fericire, Anastasia este un copil foarte cuminte, iar atunci când Nicole are treabă, cea mică stă cu mama cântăreţei.

Citeşte şi: Nicole Cherry, primul pictorial alături de fiica ei: „Ea este minunea mea, Anastasia”

Cum se descurcă Nicole Cherry cu fetiţa ei

Nicole Cherry și-a amintit de momentul în care a născut și a primit de la Andra un mesaj, care i-a urat atunci proaspetei mămici: „Multe nopți fără colici”.

Sunt foarte bine, am fost repede să îmi fac unghiile. Mama stă acum cu Anastasia. Doamne ajută că o am pe ea, aşa mai reuşesc să îmi fac treaba, mai ales că vin multe surprize muzicale anul acesta, din partea mea.

Este grea perioada asta, chiar mă gândeam zilele trecute, că mi-a dat Andra un mesaj şi mi-a urat nopţi fără colici. Acum am înţeles ce a vrut să zică (n.r. râde)„, a declarat artista în emisiunea „La Măruţă”.

Cătălin Măruță i-a dat câteva sfaturi artistei pentru a trece mai ușor peste această perioadă agitată.  „Pornește feonul! Așa trebuie să faci cu copiii când au colici sau să dai ture cu mașina până se liniștesc. Le place zgomotul de la feon”, a sfătuit-o Cătălin Măruță pe proaspăta mămică.

Artista a visat mereu să devină o mămică tânără și pe întreg parcursul sarcinii a fost extrem de entuziasmată de toate schimbările cu care s-a confruntat în rolul de graviduță.

Nicole a avut parte și de întâmplări bizare în timpul sarcinii, una dintre acestea a fost că numele copilei i-a apărut în vis, lucru împărtășit și fanilor pe contul personal de socializare. Nicole a anunțat în urmă cu ceva vreme că pe fiica ei cu Florin Popa, o va chema Anastasia Maria.

Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, spunea artista pentru Viva.ro.