Nicole Cherry, primul pictorial alături de fiica ei: „Ea este minunea mea, Anastasia”

Nicole Cherry, primul pictorial alături de fiica ei. Artista a devenit de curând mama unei fetiţe, pe nume Anastasia. Deși a precizat că nu o va afișa pe cea mică deoacamdată, se pare că momentul a venit mai repede decât mulți s-ar fi așteptat.

24 dec. 2021, 14:53
Nicole Cherry, primul pictorial alături de fiica ei: „Ea este minunea mea, Anastasia”
Nicole Cherry, primul pictorial alături de fiica ei

Nicole Cherry, primul pictorial alături de fiica ei. Vedeta a publicat o fotografie emoționantă pe Instagram. Cântăreața le-a prezentat-o fanilor pe fetița sa, Anastastia.

Citeşte şi: Primele imagini cu camera de basm decorată de Nicole Cherry pentru fetița sa: „Este gata”

Nicole Cherry, primul pictorial alături de fiica ei

Pentru prima oară vedeta a publicat o imagine cu chipul micuței abia venite pe lume în urmă cu câteva săptămâni. ”Ea e minunea mea, Anastastia”, a scris Nicole Cherry în dreptul fotografiei cu bebelușul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Artista a visat mereu să devină o mămică tânără și pe întreg parcursul sarcinii a fost extrem de entuziasmată de toate schimbările cu care s-a confruntat în rolul de graviduță.

Nicole a avut parte și de întâmplări bizare în timpul sarcinii, una dintre acestea a fost că numele copilei i-a apărut în vis, lucru împărtășit și fanilor pe contul personal de socializare. Nicole a anunțat în urmă cu ceva vreme că pe fiica ei cu Florin Popa, o va chema Anastasia Maria.

Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, spunea artista pentru Viva.ro.