Nicole Cherry, probleme în ultimul trimestru al sarcinii: „A început să mă doară. E mai greu”

Nicole Cherry va deveni mamă în luna decembrie a acestui an! Aflată în ultimul trimestru de sarcină, artista a început să se confrunte cu o serie de probleme, însă își păstrează optimismul și așteaptă cu nerăbdare să își țină fiica în brațe.

11 nov. 2021, 23:02
Nicole Cherry, probleme în ultimul trimestru al sarcinii: „A început să mă doară. E mai greu”

Nicole Cherry a intrat în ultimul trimestru al sarcinii, iar micile probleme au început să apară. Durerile lombare și oboseala accentuată îi dau bătăi de cap, însă artista are un tonus excelent și se gândește cu nerăbdare la ziua în care o va cunoaște pe micuța Anastasia.

Nicole Cherry, mărturisiri neobișnuite despre sarcină. Semnul divin care i-a dezvăluit numele copilului: „Nu mi-e teamă de absolut nimic”

Artista le-a mărturisit internauților că oboseala a început să își spună cuvântul. „Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok, în schimb ultimele trei săptămâni au fost … nu mai e așa ușor. S-a mărit și nu prea mai are loc. A început să mă doară ba o coasă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu … stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac”, a declarat Nicole Cherry, pe Instagram.

Nicole Cherry a fost cerută de soţie. Cum arată bijuteria primită: „Pentru totdeauna”

Nicole Cherry a fost cerută de soţie. Artista şi iubitul ei, Florin Popa, sunt împreună de aproximativ trei ani și în luna decembrie a acestui an vor deveni părinți pentru prima dată.

Ei bine, tânărul i-a făcut o surpriză iubitei sale i-a pus marea întrebare. Extrem de emoţionată şi fericită, Nicole a împărtăşit vestea cu fanii de pe reţelele de socializare. Mai mult decât atât, le-a arătat, mândră, şi bijuteria primită cadou. „Pentru totdeauna”, este mesajul ce însoțește fotografia cu inelul.

Nicole Cherry mai are doar puțin timp până când va naște și s-a confesat fanilor, pe Instagram, care sunt problemele cu care se confruntă în această perioadă.

Micile pe care artista le întâmpină sunt oarecum specifice pentru o viitoare mămică, însă cu siguranță îi dau multe bătăi de cap.

Cum arată Nicole Cherry însărcinată în 6 luni. Primele imagini cu burtica de gravidă

Nicole Cherry a dezvăluit internauților că are probleme cu somnul și adoarme foarte greu, iar cele mai dificile momente sunt atunci când se trezește în timpul nopții și nu mai poate adormi la loc. De asemenea, vedeta a mai spus că este conștientă de faptul că mult timp de acum înainte va avea această problemă, respectiv cu somnul.

„Am niște cearcăne de toată frumuseștea pentru că nu prea mai dorm noaptea. Adorm foarte greu și dacă mă trezesc peste noapte, iar adorm foarte greu și… s-a dus somnul ăla frumos și lin pe care îl aveam înainte și cred că pentru mult timp de acum încolo.”, a mărturisit Nicole Cherry pe Instagram.