Nicole Cherry, vizualizări record pentru noua ei melodie VIDEO

În urmă cu trei zile, Nicole Cherry a lansat o nouă piesă, intitulată "Cuvintele tale". La nici 24 de ore de la lansare, melodia avea deja un milion şi jumătate de vizualizări.

RomaniaTV.net
20 oct. 2016, 10:04
Nicole Cherry, vizualizări record pentru noua ei melodie VIDEO

Nicole Cherry a reuşit din nou să cucerească iar publicul din România cu noul ei single, „Cuvintele tale”.

Melodia face parte din „FestiGal”, un spectacol complex şi unic în România, care aduce pe aceeaşi scenă cele mai iubite supervedete din lumea muzicii de la noi din ţară, elemente de teatru, musical, circ şi improvizaţie, dansatori şi acrobaţi.  Evenimentul poarta numele de „Am un vis” şi va avea loc la Sala Polivalentă din Capitală, în zilele de 1 şi 2 decembrie 2016 şi va aduna la un loc cei mai importanţi artişti ai României, scriu cei de la ziarulring.ro.

Cum melodia sa se bucură de un succes răsunător, Nicole Cherry a dorit să le mulţumească tuturor celor care au asculat piesa, dedicându-le un mesaj extrem de special pe contul ei de Facebook.

„Wow! Peste un milion, în doar 24 de ore, v-aţi regăsit în mesajul noului meu single. Vă mulţumesc enorm! Datorită vouă, „Cuvintele tale” a ajuns acolo unde-mi doream – la sufletele voastre, pentru că piesa este despre suflete…Vă iuuuubeeesc!”, a scris Nicole Cherry.

Citeşte şi  Nicole Cherry nu se mai fereşte. Şi-a adus „iubitul” într-o emisiune TV FOTO