Nicole Kidman a renunţat la tratamentul cu botox: Sunt complet naturală

Nicole Kidman a decis să pună punct tratamentelor cu botox pentru că era speriată de reaţiile adverse. Acum actriţa spune că este complet naturală.

01 feb. 2013, 06:56
Nicole Kidman a renunţat la tratamentul cu botox: Sunt complet naturală

Nicole Kidman a renunţat la tratamentul cu botox pentru că şi-a dat seama că înjecţiile au şi un efect advers: „înmărmurirea” feţei şi a decis să renunţe la această metodă de înfrumuseţare, scrie libertatea.ro.

„Nu fac operaţii estetice. Am încercat botox-ul, din păcate, dar am renunţat şi acum pot să-mi mişc iar faţa. Sunt complet naturală. Mă dau cu cremă de soare. Nu fumez şi am grijă de mine. Şi mă mândresc cu asta. Oamenii sunt liberi să-şi facă orice doresc. Eu nu-i judec”, a spus Nicole Kidman.

Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul „Pe viaţă şi pe moarte”, în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul „Portretul unei doamne” (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum „Pacificatorul” (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum „Ce vrăji au mai făcut fetele” (1998), alături de Sandra Bullock.

În 1999, Kidman a jucat în „Cu ochii larg închişi”, în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul „Moulin Rouge!”, care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul „Orele” (2002).