Nicole Kidman, despre faima lui Tom Cruise: „Nu mă simţeam confortabil deloc” GALERIE FOTO

Astăzi, ea este una dintre cele mai mari celebrităţi de la Hollywood. Dar Nicole Kidman a dezvăluit că în timpul căsătoriei sale cu Tom Cruise ea se lupta să facă față faimei lui.

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 14:52

Ea a declarat, într-un interviu recent pentru revista Harper’s Bazaar, că: „În acei ani de început, era ceva de genul: „Eu sunt aici şi te ţin de braţ, dar totul este un pic copleșitor și într-adevăr ciudat”.

„Și eram timidă. Profund timidă. Nu m-am simţit deloc confortabil. Dar m-am simţit foarte confortabil acasă”, a declarat Nicole Kidman, vorbind despre aceeaşi perioadă, potrivit DailyMail.

În numărul din noiembrie al Harper’s Bazaar actriţa de 45 de ani pozează într-o rochie plisată aurie semnată Emilio Pucci.

Dar ea susține că fizicul ei este departe de a fi perfect.

Vorbind despre modul în care toți ochii sunt aţiniţi asupra ei şi felul în care acest lucru îi afectează viața, ea a mărturisit: „Mă afectează mai puține lucruri pe masură ce îmbătrânesc. Toate celelalte lucruri devin mai puțin importante. De exemplu, întotdeauna am avut un pic de burtă. Adică, acum că am 45 de ani, ei nu mai spun aşa des „Oh, ea e gravidă!”. Dar am braţele şi picioarele subţiri, şi un pic de burtă”.

Ea a recunoscut: „Încă mi se pare ciudat să stau să pozez în poziţii incomode”.

În interiorul publicației, ea este îmbăcată în ţinute semnate de designeri ca Dior Haute Couture, Missoni, Oscar de la Renta şi Versace. Fotografiile au fost realizate de Terry Richardson.