Nicole Scherzinger priveşte cu groază accidentul iubitului ei, pilot de Formula 1 VIDEO

Nicole Scherzinger a privit cu groază cum iubitul ei Lewis Hamilton, pilot de Formula 1, a fost implicat într-un accident grav la Marele Premiu al Belgiei organizat duminică.

RomaniaTV.net
03 sept. 2012, 09:12

Lewis Hamilton a fost implicat într-un accident în lanţ la Marele Premiu al Belgiei, la doar câteva secunde de la debutul cursei.

Visele pilotului de McLaren au avut un final brusc atunci când acesta a fost implicat într-un accident dramatic, în care patru masini s-au tamponat violent. Din fericire, el a scăpat nevătămat.

Teama în ochii cântăreţei de 34 de ani se putea citi cu uşurinţă. Cântăreaţa Nicole Scherzinger arăta de-a dreptul îngrozită în timp ce privea cum mașina iubitului este propulsată în aer.

Deși inițial vizibil agitată, Nicole a închis ochii uşurată când sportivul de 27 de ani a ieşit din maşină pe propriile picioare, potrivit DailyMail.

Un pilot francez a provocat accidentul de la Marele Premiu al Belgiei, chiar înaintea primului viraj.

Francezul i-a tăiat calea pilotului britanic Lewis Hamilton şi i-a rupt aripa monopostului. Maşina a devenit de necontrolat şi l-a împins pe francez peste alte două maşini. Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit. Patru piloţi, printre care Alonso şi Hamilton, au fost nevoiţi însă să abandoneze cursa.