Nicoleta, adolescenta cu chip de înger, răpusă de boala nemiloasă. Mama fetei, mesaj emoţionant: „Dumnezeu să te ierte iubita noastră cu chip îngeresc”

Nicoleta, adolescenta cu chip de înger din Paşcani, a fost răpusă de boala nemiloasă cu care se lupta. Mama fetei a postat pe pagina de Facebook un mesaj emoţionant în care anunţa că fiica sa a murit, în ciuda tratamentelor din străinătate.

05 mart. 2021, 13:23
Nicoleta, adolescenta cu chip de înger, răpusă de boala nemiloasă. Mama fetei, mesaj emoţionant: „Dumnezeu să te ierte iubita noastră cu chip îngeresc”
Nicoleta, adolescenta cu chip de înger din Paşcani, răpusă de boala nemiloasă

Nicoleta, adolescenta cu chip de înger din Paşcani, răpusă de boala nemiloasă. Fata nu a mai reuşit să lupte cu boala, în ciuda tratementului făcut în Turcia. Întreaga comunitate este în doliu.

Nicoleta, adolescenta cu chip de înger din Paşcani, răpusă de boala nemiloasă

Citeşte şi Imagini sfâşietoare de la înmormântarea fetelor ucise în accidentul din cartierul Andronache. Sute de oameni le-au condus pe ultimul drum

Mama fetei a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, în care anunţa că fiica sa a pierdut lupta cu boala.

“Mi-e dor de părul tău frumos,

Mi-e dor nespus de faţa ta,

Mi-e dor de glasul tău duios,

(…)

Adio draga mea, Dumnezeu m-i te-a dat să-mi umpli viața de bucurie dar tot El a hotărât să te ia la El!

Durerea te-a copleșit și nu ai mai rezistat! Dumnezeu să te ierte iubita noastră cu chip îngeresc! “ a scris mama fetei pe reţelele de socializare.

Tragedia a îndurerat o întreagă comunitate, zeci de persoane fiind implicate într-o campanie de strâns donaţii pentru ca adolescenta să fie salvată în străinătate.

“În asemenea momente, cuvintele sunt de prisos… Ai definit puterea, speranța, ai fost și vei fi un exemplu pentru noi. Ai luptat până în ultima clipă, fată puternică! Dumnezeu să te aibă în paza lui! Odihnește-te în pace!” a scris cineva pe Facebook.

Citeşte şi Silviu Iștoan, tânărul de 36 de ani sechestrat şi ucis în apartamentul din Oneşti, condus pe ultimul drum

La sfârşitul lunii ianuarie, tânăra a fost operată de cancer. Intervenţia a fost una de succes, însă din cauza complicaţiilor generate de boala nemiloasă, starea de sănătate a fetei s-a agravat. Mama Nicoletei anunţa în urmă cu doar patru zile că plămânii adolescentei nu mai funcţionau, rinichii nu au mai făcut faţă bolii, iar inima era slăbită. Toate acestea ar fi fost generate de o infecţie.