Nicoleta Dragne se iubeşte cu un om de afaceri. Fosta ispită de la Insula iubirii a primit inelul, dar nu va face nuntă: „Zici că trăim în junglă, nimeni nu respectă nimic”

Nicoleta Dragne a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu două luni. Fosta ispită de la Insula iubirii este cu adevărat împlinită: are doi copii pe care-i iubeşte ca pe lumina ochilor şi un partener de viaţă la care ţine la fel de mult, dar despre care nu a dezvăluit prea multe lucruri până acum, deşi relaţia lor este cât se poate de serioasă.

03 mai 2023, 23:26

Nicoleta Dragne se iubeşte cu un afacerist care o ajută şi cu business-urile ei, dar despre care nu se ştiu prea multe lucruri. Vedeta spune că nu-i place să vorbească prea mult despre perechea ei pentru că a făcut-o în trecut, cu alţi parteneri, şi crede că nu a fost de bun augur pentru relaţiile ei. În plus, nici iubitul ei nu este dispus să-şi dezvăluie identitatea.

Nicoleta Dragne, primele declaraţii despre iubit: „Nu am fost mereu discretă în privința relațiilor din trecut și nu mi-a priit treaba asta”

Partenerul meu actual este un om normal. Este foarte atent cu mine și cu copiii, mă ajută cu tot ceea ce am nevoie. Se implică în creșterea copilului. Mă susține în absolut tot ce fac. Suntem apropiați de vârstă, nu este de-o seamă cu tatăl meu. Este puțin mai mare decât mine. Cu câțiva ani. Este om de afaceri. Muncim mult, încercăm să ne organizăm cu atelierul, cu salonul și cu proiectele mele […]

Nu este persoană publică și nu își dorește să apară. Până la urmă cu ce te ajută să apari în mod public?! Nu te ajută cu nimic să te știe lumea. Zici că trăim în junglă, nimeni nu respectă nimic. Nu ai parte de intimitate, nu ai parte de nimic. Ai parte de oameni care te înjură și de aia este mai bine să stai ferit. Asta este concluzia la care am ajuns. Nu am ceva de ascuns în ceea ce îl privește, dar nu vrem să postăm poze.

Citeste si Despărţire ŞOC în showbiz. Actorul divorţează după 18 ani de căsnicie: „Cerem să fie respectată intimitatea”

Relația nu s-ar schimba dacă ar ști lumea, dar nu vreau să văd oameni din familia mea bălăcăriți pe internet. Eu nu am treabă, dacă mă înjură pe mine, chiar nu mă interesează, nu mă afectează cu nimic. Dar el nu este obișnuit cu asta […]

Nu am fost mereu discretă în privința relațiilor din trecut și nu mi-a priit treaba asta. Mă refer la toate relațiile din trecut. Oamenii din exterior nu știu să îți respecte viața privată. Tocmai pentru a nu mă lovi de situațiile cu care m-am lovit data trecută, prefer să le țin ascunse”, a spus Nicoleta Dragne pentru FANATIK

Nicoleta Dragne a primit inelul, dar nu va face nuntă

Fosta ispită de la Insula iubirii a primit o bijuterie preţioasă de la actualul iubit, un inel despre care s-a speculat că ar fi inelul de logodnă. Vedeta infirmă, însă, zvonurile şi spune că a fost vorba despre un simplu cadou, nu despre un angajament de căsătorie. Nicoleta este de părere că certificatul de căsătorie nu va schimba cu nimic relaţia lor, de aceea nici nu se grăbesc să-l obţină. În plus, are multe proiecte în derulare, care nu-i permit să se concentreze pe altceva.

Nu facem nuntă. Am primit un inel de la el. Mi-a plăcut. Inelul respectiv are o valoare mare, dar nu a fost o cerere în căsătorie. Momentan nu vom face cununie. Ne este bine așa. Eu nu cred în treaba asta, ca și cum nu faci, se întâmplă ceva. Eu nu consider că te unește un act. Nu ați văzut câte cupluri căsătorite se despart?! Plus că este mult de muncă în următoarea perioadă și nu îmi stă capul la nuntă”, a mai spus fosta ispită pentru FANATIK.

Citeste si Alina Puşcaş, pe patul de spital. Ce se întâmplă cu prezentatoarea de la Antena 1: „Urați-mi noroc”