Alina Puşcaş, pe patul de spital. Ce se întâmplă cu prezentatoarea de la Antena 1: „Urați-mi noroc”

Alina Puşcaş a ajuns pe patul de spital, potrivit unei imagini postate pe reţelele de socializare. Prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva are o comunitate numeroasă pe Instagram, aşa că îşi ţine fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa ei.

03 mai 2023, 21:29
Alina Puşcaş, pe patul de spital. Ce se întâmplă cu prezentatoarea de la Antena 1: „Urați-mi noroc”
Alina Puşcaş, pe patul de spital

Alina Puşcaş, pe patul de spital. Şatena le-a povestit fanilor că urmează să treacă printr-o intervenție, însă nu a dezvăluit despre ce este vorba. A promis că va reveni curând cu informaţii, cel mai probabil după intervenţia suferită.

Citeşte şi: Cosmin Seleși îl face praf pe Pepe: „Nu știe să citească prompterul”. Ce spune despre Andreea Bălan și Alina Pușcaș

Alina Puşcaş, pe patul de spital

Din fotografia postată se vede că Alina Pușcaș poartă ciorapi cu compresie, care sunt folosiți pentru a evita complicații precum tromboza sau edemul. „Revin, urați-mi noroc”, a scris Alina Pușcaș, în dreptul imaginii distribuite pe contul de socializare.

Anul trecut a avut abces la rinichi

Nu e pentru prima dată când Alina Pușcaș are probleme de sănătate. Anul trecut, e a postat o altă imagine pe contul de socializare, în care a apărut cu perfuzia la mână, apoi a explicat că a avut de abces la rinichi, o afecțiune destul de rară.

Nu a fost vorba de nicio răceală, nici de gripă, nici de Covid, nimic din zona asta. Practic, toată nebunia a început în dimineața zilei de marți când începuserăm să filmăm finala „Te cunosc de undeva”, când am simțit practic în șold, ca un junghi, care, spre seară, probabil stând și prin frig, a început să se extindă pe spate și puțin în față, în zona coastelor. Cumva pe spate am crezut că e vorba de o chestie musculară, poate din cauza tocurilor”, le spune Alina Puşcaş fanilor.