Nicoleta Guţă, în lacrimi pe scenă: „Vestea morţii m-a dat peste cap”

Denisa Manelista a fost o vedeta indragita atat de public cat si de colegii de breasla. Nicoleta Guta este una dintre cantaretele care au vorbit foarte frumos despre solista si, in plus, blonda a facut cateva gesturi care demonstreaza cat a apreciat-o pe tanara trecuta in nefiinta la 27 de ani.

RomaniaTV.net
01 sept. 2017, 17:10
Nicoleta Guţă, în lacrimi pe scenă: „Vestea morţii m-a dat peste cap”

Nicoleta Guta a plans la moartea Denisei si nu i-a venit sa creada ca tanara cu sapte ani mai tanara decat ea si-a gasit sfarsitul exact cand cunoscuse fericirea si implinirea.

Sunt bulversata, vestea asta m-a dat peste cap. La inceput nici nu stiam ce sa cred sau daca este adevarat sau nu. Din pacate, vestile triste se confirma. Ma gandesc cat de nedreapta e viata asta, muncesti pana nu mai poti si intr-o clipa se duce totul. Viata trebuie apreciata tot timpul, tot timpul. Mare pacat. Atat de tanara. Avea 27 de ani, deci era cu 7 ani mai mica decat mine. Dumnezeu sa o ierte!„, a declarat Nicoleta.

In urma cu cateva zile fiica lui Nicolae Guta a facut un gest de aplaudat la unul dintre spectacolele ei. Inainte sa inceapa concertul, interpreta de muzica de petrecere si-a rugat publicul sa tina un moment de reculegere pentru Denisa si i-a dedicat regretatei ei colege una dintre piesele ei preferate.